![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
23. 11. 2007 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Telecí filé s řeřichou: Filé nakrájíme na 8 stejných kousků a naklepeme je a osolíme. Rajčata nakrájíme na plátky 1 cm silné /8 ks/.Připravíme si řeřichu. Kousky filé vložíme do hrnce Zepter a opečeme dozlatova. Rajčata opeč ... …více»
|
![]() |
23. 11. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí prsíčka v bazalkové omáčce: Maso opláchneme, osušíme a nakrájíme na větší kousky. Mrkev očistíme a nakrájíme na kolečka, stejně tak cibuli. Na rozehřátém oleji opečeme maso, osolíme, opepříme, přidáme mrkev, cibuli a opékáme ješ ... …více»
|
![]() |
23. 11. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuře s parmazánem a zeleninou: Jednotlivé porce kuřete položíme na pečicí papír na pekáč, posypeme solí, pepřem, pokapeme olejem a pečeme v předehřáté troubě asi 25 minut při 180 °C. Mezitím dáme do osolené vody vařit brambory, mrk ... …více»
|
![]() |
23. 11. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Myslivecké závitky s houbami: Řízky omyjeme, osušíme a potřeme je hořčicí. Plátky šunky podélně rozpůlíme a na každý řízek s hořčicí položíme polovinu šunkového plátku. Lahůdkové cibulky a papriku omyjeme a očistíme, cibulky rozkr ... …více»
|
![]() |
23. 11. 2007 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Filé guláš stroganov: Maso nakrájíme na malé kousky a opečeme na pánvi. Vyjmeme. Cibuli a pórek jemně nakrájíme a lehce je osmažíme ve šťávě z masa. Přidáme rajčatové pyré a 1/8 l vody, okořeníme a mícháme. Přidáme žampión ... …více»
|
![]() |
23. 11. 2007 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vídeňský řízek: Telecí řízky asi 4 mm naklepeme. V talíři rozšleháme mléko, olej a sůl, připravíme si mouku i strouhanku.Obalíme v trojobalu.Pečeme na oleji. ... ... …více»
|
![]() |
23. 11. 2007 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí na románský způsob: Maso nakrájíme na kousky a opečeme po všech stranách. Smícháme ocet, víno a trochu vody a maso tím poléváme, pak přidáme rozmarýnu, sardinky a česnek. Dusíme 35 min. ... ... …více»
|
![]() |
23. 11. 2007 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí kýta s bylinkami a zeleninou: Maso opečeme na pánvi, pomalu přidáváme polévku a víno. Cibuli nakrájíme na kolečka, zeleninu na kostičky, vše přidáme do pánve a pečeme asi 35 min. Okořeníme a přidáme rajčata nakrájená na plátky. Sm ... …více»
|
![]() |
23. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Svíčková se smetanovou omáčkou: Maso prošpikujeme a po obou stranách opečeme. Osmažíme též zeleninu nakrájenou na kostičky a cibuli. Vše dusíme doměkka. Vypečenou šťávu a zeleninu propasírujeme, spojíme ji s kyselou smetanou a mouko ... …více»
|
![]() |
23. 11. 2007 Skopové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Skopové na makedonský způsob: Skopové žebírko rozdělíme na menší kousky a opečeme na obou stranách asi 15 min. Pak na maso položíme nakrájenou cibuli, rajčata a papriky, osolíme a opepříme. Nakonec posypeme sýrem. ... ... …více»
|