Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 28. března slavíme Den učitelů28. března slavíme Den učitelů Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Úterý 18.03. 2025
Dnes má svátek Eduard
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Broskvové kuře na červeném víně v římském hrnci

Broskvové kuře na červeném víně v římském hrnci
8. 11. 2007 Drůbeží maso ++-_______
Příprava receptu Broskvové kuře na červeném víně v římském hrnci : Římský hrnec necháme namočit dle návodu. Dno hrnce poklademe cibulí, kterou jsme pokrájeli na půlkolečka. Na vrstvu cibule vyložíme broskve, které jsme řádně omyli a pokrájeli také na půlkolečka. Pod ... …více»

Kuřecí stehna se zelím

Kuřecí stehna se zelím
8. 11. 2007 Drůbeží maso ++________
Příprava receptu Kuřecí stehna se zelím: Anglickou slaninu nakrájíme na kostičky a osmahneme společně s cibulkou, sáček zelí i s vodou vsypeme do pekáčku a promícháme s osmahnutou cibulkou a anglickou slaninou. Na vrch dáme kuřecí čtvrtky, k ... …více»

Žebírka ve vlastní šťávě

Žebírka ve vlastní šťávě
8. 11. 2007 Vepřové maso +++++-____
Příprava receptu Žebírka ve vlastní šťávě: Žebírka opláchneme, osušíme a rozdělíme na čtyři porce. Posypeme sušeným česnekem (můžeme i vetřít utřený čerstvý), grilovacím kořením, solí, pepřem a dáme do lednice na dvě hodiny. Hodíme je na rozpá ... …více»

Krkovička plněná vinnou klobásou

Krkovička plněná vinnou klobásou
8. 11. 2007 Vepřové maso ++++++++++
Příprava receptu Krkovička plněná vinnou klobásou: Plátky krkovičky naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme z jedné strany hořčicí, položíme plátek anglické slaniny a na ni šištičku vinné klobásy, kterou jsme vymačkali ze střívka. Zavineme jako ptáčky a ... …více»

Soljanka po gruzínsku

Soljanka po gruzínsku
8. 11. 2007 Hovězí maso ++++++++__
Příprava receptu Soljanka po gruzínsku: Maso nakrájíme na menší kousky, přidáme nasekanou cibuli a opečeme v rozpáleném oleji. Pak přidáme protlak, na kolečka nakrájené okurky a rozetřený česnek, osolíme a zalijeme vínem. Dusíme 30-40 min. ... …více»
 

Cuketa s masovou náplní

Cuketa s masovou náplní
8. 11. 2007 Mleté maso +++++_____
Příprava receptu Cuketa s masovou náplní: Do mísy vložíme mleté maso, přidáme vejce, žemli namočenou ve smetaně, sůl a koření a dobře promícháme. Dále přidáme nadrobno nakrájenou uzeninu. Cuketu podélně rozpůlíme a částečně vydlabeme. Poté vl ... …více»

Florentinské hovězí

Florentinské hovězí
8. 11. 2007 Hovězí maso +++++++___
Příprava receptu Florentinské hovězí: Maso přošpikujeme slaninou a česnekem. Na pánvi rozpustíme máslo a vložíme na něj maso, přidáme ocet, víno, zázvor, citronovou šťávu a dusíme doměkka. Zaprášíme solamylem a zamícháme 1/8 l vína. ... ... …více»

Čínské vepřové

Čínské vepřové
8. 11. 2007 Vepřové maso +++++++___
Příprava receptu Čínské vepřové: Na připravu omáčky potřebujeme maggi, worcestr a zázvor. Papriku nakrájíme na nudličky a necháme ji zesklovatět na oleji.Poprášíme solamylem. Přidáme další olej a vložíme maso na nudličky pokrájené. P ... …více»

Tvarohové karbanátky s rohlíkem

Tvarohové karbanátky s rohlíkem
8. 11. 2007 Uzeniny +++_______
Příprava receptu Tvarohové karbanátky s rohlíkem: Rohlíky nakrájíme na kostky, zalijeme mlékem, přidáme tvaroh, vejce, na nudličky nakrájený salám, nadrobno nakrájenou cibuli. Vše zpracujeme a ochutíme. Tvarujeme karbenátky, které obalujeme ve strouh ... …více»

Bramborový nákyp se slaninou a sýrem

Bramborový nákyp se slaninou a sýrem
8. 11. 2007 Uzeniny ++++-_____
Příprava receptu Bramborový nákyp se slaninou a sýrem: Brambory a cibuli oloupeme a nakrájíme na tenké plátky, můžeme obojí i nastrouhat. Slaninu nakrájíme na malé kostičky, sýr nastrouháme nahrubo. Vejce rozkverdláme v mléce. Přidáme smetanu, sůl, pepř a ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !