Borůvky - víte o nich všechno?Borůvky - víte o nich všechno? Jeřabiny - nejoblíbenější receptyJeřabiny - nejoblíbenější recepty Likér ořechovka - nejoblíbenější receptyLikér ořechovka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 27.08. 2025
Dnes má svátek Otakar
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Staročeská jehla

fotka Staročeská jehla
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  ++________
Počet hodnocení: 6

Použité suroviny receptu Staročeská jehla:

250 g sušených švestek  | 750 g vepřových jater  | 120 g slaniny  |  sůl a pepř  |  mletý zázvor  | 80 g oleje  | 50 g másla

Postup přípravy receptu Staročeská jehla:

Vepřová játra nakrájíme na plátky a napichujeme je na jehlu střídavě s odpeckovanými švestkami zabalenými do tenkých plátků slaniny. Osolíme, opepříme a posypeme mletým zázvorem. Opékáme na horkém oleji ze všech stran, před koncem opékání přebytečný tuk slijeme, přidáme máslo a špíz ještě zvolna podusíme na másle s troškou oleje. Jako přílohu podáváme brambory nebo rýži.


Fotky receptu Staročeská jehla:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Staročeská jehla
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !