Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Vánočka - nejoblíbenější recepty | Hrajte s námi SUDOKU online ! |
7. 10. 2009 Drůbeží maso
Příprava receptu Pikantní pórek na kari koření: Maso nakrájíme na střední kostky, pórek na kolečka.
V pánvi rozpálíme olej a na něm osmažíme kostky kuřecího plátku. Když je maso měkké, přidáme pórek a společně smažíme ještě 2 minuty. Dochutíme sol ... …více»
|
7. 10. 2009 Jehněčí maso
Příprava receptu Jehněčí na zelených fazolkách: Fazolky opereme, očistíme a rozpůlíme. Vaříme je v osolené vodě asi 15 minut. Chili najemno nasekáme.
Promícháme se sójovou omáčkou. Rozpálíme olej a asi 6 minut na něm smažíme plátky masa.
Na posle ... …více»
|
7. 10. 2009 Mleté maso
Příprava receptu Masové hrudky v kapustě: Masovou sekanou dochutíme strouhaným tvrdým sýrem, vajíčky i kořením (dle chuti).
Velké zdravé kapustové listy spaříme vařící vodou, poklepeme paličkou na maso, aby změkly a lépe se motaly. Na jejic ... …více»
|
7. 10. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Dančí plátky se žampióny a uzeným: Plátky masa opepříme, osolíme a zprudka opečeme na trošce oleje. Přidáme na půlkolečka pokrájenou cibuli podlejeme trochou vody a dusíme. Krkovici nakrájíme na kostičky a spolu se žampióny přidáne už ... …více»
|
7. 10. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Medvědí kotlety na víně s mandlemi a jeřabinami: Medvědí kotlety zlehka naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na oleji. Ve výpeku osmažíme na plátky nakrájenou karotku a celer. Jakmile začne zelenina mírně hnědnout, přidám ... …více»
|
7. 10. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí závitky se šunkou a křenem: Z kýty nakrájejte plátky, které naklepejte, osolíte a maličko opepříte. Potřete je máslem a nechejte hodinku odležet. Na každý položte plátek šunky, pořádnou porci čerstvě nastrouhaného křenu a zaviňt ... …více»
|
7. 10. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Zvěřinové závitky s houbami na víně: Plátky masa naklepeme, okořeníme a osolíme. Na každý navršíme směs hub podušených na slanině a cibuli. Plátky přehneme, spojíme párátky a obalíme v mouce. Na rozehřátém oleji je z obou stran opečeme, ... …více»
|
7. 10. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Bleskové srnčí řízky s pomeranči: Řízky na okrajích lehce nakrojíme, naklepeme a naložíme na 20 minut do marinády ze 2 lžic oleje, na hrubo rozdrceným bobkovým listem, tymiánem, kolečky cibule, citronové šťávy a pepře.
Potom řízky v ... …více»
|
7. 10. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí hřbet s omáčkou z červeného vína a zeleniny: Srnčí hřbet prošpikujeme, osolíme, opepříme a opečeme na rozpáleném oleji. Přidáme očištěné šalotky. Troubu předehřejeme na 200 °C.
Zeleninu očistíme, omyjeme a nakrájíme. Přidáme k masu a krátce os ... …více»
|
7. 10. 2009 Hovězí maso
Příprava receptu Hovězí na pivě s knedlíčky v pomalém hrnci: Do mikrotenového sáčku vložte mouku, maso a protřepte tak, aby se maso obalilo. Maso spolu s cibulí dejte do pomalého hrnce. Smíchejte ostatní ingredience dohromady a nalejte to na maso v hrnci. Vařte ... …více»
|