Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Vánočka - nejoblíbenější recepty | Hrajte s námi SUDOKU online ! |
8. 10. 2009 Telecí maso
Příprava receptu Telecí medailonky s citronovou omáčkou a máslem: Na prudko osmažte na oleji dobře naklepané řízečky po obou stranách po dvou minutách do zlatohněda a měkka. Vyjměte je z pánve a osušte na ubrousku. Udržujte teplé.
Slijte všechen tuk z pánve, přide ... …více»
|
8. 10. 2009 Jehněčí maso
Příprava receptu Jehněčí kýta na divoko: Vykostěnou jehněčí kýtu, protáhneme na proužky nakrájenou slaninou, opepříme, potřeme roztlučeným jalovcem a necháme den v chladnu odležet. Odleželou kýtu osolíme a v pekáči na rozpáleném sádle ji pru ... …více»
|
8. 10. 2009 Drůbeží maso
Příprava receptu Krůtí prsa se šunkou a banánem: Vymícháme smaženici na másle. Necháme vychladnout. Krůtí prsa upravíme na tenký plát. Ten osolíme, okořeníme a potřeme hořčicí.
Na připravený plát masa rozložíme míchaná vejce. Jemně je potřeme keču ... …více»
|
8. 10. 2009 Telecí maso
Příprava receptu Telecí řízky se sardelemi: Nakrájejte z telecí kýty tenké řízky. Utřete 10 dkg sardelí s 10 dkg másla, přidejte k tomu trochu majoránky, asi dva stroužky utřeného česneku se solí. Vmíchejte do toho půl strouhané housky. Nakonec ... …více»
|
8. 10. 2009 Uzeniny
Příprava receptu Cuketa s těstovinami: Těstoviny uvaříme a nasypeme do vymazané zapékací mísy.
Připravíme si směs. Větší odjádřenou cuketu nastrouháme nahrubo, stejně nastrouháme tvrdý sýr. Přidáme majoránku, sůl, pepř, česnek Anglicko ... …více»
|
7. 10. 2009 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Plněný masový chlebíček: Cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno. Housky nakrájíme na kostičky a zvlhčíme mlékem. Mleté maso osolíme, opepříme a ochutíme paprikou. Přidáme k nšmu cibuli, hořčici, vejce, vymačkané housky a petržel ... …více»
|
7. 10. 2009 Telecí maso
Příprava receptu Telecí ragú s párkem: Telecí plec naklepeme, nakrájíme na středně velké kostky a za stálého míchání opékáme nasucho v teflonovém kastrolu. Maso osolíme, podlijeme trochou vody, přidáme protlak, celou cibuli, kmín a dusíme, ... …více»
|
7. 10. 2009 Telecí maso
Příprava receptu Piešťanský telecí řízek: Z masa nakrájíme 4 řízky, dobře je naklepeme a osolíme. Z mléka, mouky a vajec připravíme těstíčko, do kterého zamícháme hrozinky. Maso namáčíme do těstíčka a smažíme je na horkém oleji do zlatohněda. ... …více»
|
7. 10. 2009 Jehněčí maso
Příprava receptu Jehněčí po sicilsku: Maso nakrájíme na kousky a osmahneme na oleji s pokrájenou cibulí a česnekem. Jakmile cibule trochu zesklovatí, přilijeme víno a citrónovou šťávu. Osolíme a šťávu necháme zcela vydusit. Poté maso zali ... …více»
|
7. 10. 2009 Zvěřina
Příprava receptu Zvěřinový guláš s pórkem: Maso nakrájíme na kostičky. Cibule oloupeme a nakrájíme na dílky. Celer také oloupeme a nakrájíme na kostky. Pórek očistíme a pokrájíme na kolečka. Tymián a rozmarýn opereme a lístky otrháme.
V peká ... …více»
|