Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 06.11. 2024
Dnes má svátek Liběna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuře v zázvorové omáčce

Kuře v zázvorové omáčce
7. 10. 2007 Drůbeží maso +++++-____
Příprava receptu Kuře v zázvorové omáčce: Nejprve spaříme vroucí vodou citróny, kůru ostrouháme a dužinu nakrájíme na kostičky. Oloupaný zázvorový kořen, očištěnou feferonku a oloupanou cibuli najemno nasekáme. Kuřecí maso lehce opepříme a z ... …více»

Pikantní fazole s rajčaty

Pikantní fazole s rajčaty
7. 10. 2007 Uzeniny ++++++++++
Příprava receptu Pikantní fazole s rajčaty: Fazole necháme okapat. Rajčata a šalotky nakrájíme na půlměsíčky. Cuketu pečlivě nakrájíme na stejně velké kousky. Česnek oloupeme a nasekáme nadrobno. Na pánvičce pak rozehřejeme olivový ... ... ... …více»

Králík na estragonu

Králík na estragonu
7. 10. 2007 Králičí maso ++++______
Příprava receptu Králík na estragonu: Králíka rozporcujeme, osolíme a z jedné strany porce potřeme rajským protlakem. Naskládáme do vymazaného pekáčku, pokryjeme kroužky cibule ... ... …více»

Králík s játrovými knedlíčky

Králík s játrovými knedlíčky
7. 10. 2007 Králičí maso +++++++___
Příprava receptu Králík s játrovými knedlíčky: Posolené a naporcované maso králíka opečeme na sádle. Potom přidáme nahrubo nakrájenou cibuli, neutřené stroužky česneku a trochu červené papriky. Pak podlijeme vodou a necháme dusit. Játra ... ... …více»

Bažant po česku

Bažant po česku
7. 10. 2007 Zvěřina +++++++___
Příprava receptu Bažant po česku: Bažanta protkneme polovinou slaniny a osolíme. Do sádla a másla přidáme pokrájenou slaninu, cibuli, nové koření, vložíme bažanta, opraná drůbeží játra a ve světlé cibulce opékáme. Opečená játra vyjmem ... …více»
 

Rizoto z bažanta

Rizoto z bažanta
7. 10. 2007 Zvěřina ++++++-___
Příprava receptu Rizoto z bažanta: Bažanta dusíme na másle a nasekané cibuli. Na zbytku másla dusíme hříbky. Připravíme si rýži, kterou předem podusíme. Maso měkkého bažanta nakrájíme na kostičky a s hříbky vše zamícháme ... ... ... …více»

Koroptví paštika

Koroptví paštika
7. 10. 2007 Drůbeží maso ++++++____
Příprava receptu Koroptví paštika: Na polovině másla a cibule udusíme koroptev s vepřovým masem. Měkkou koroptev vykostíme a se slaninou a vepřovým masem 3x umeleme. Přidáme šťávu z dušené koroptve a masa, pepř, mleté ... ... …více»

Andaluské fazole

Andaluské fazole
6. 10. 2007 Uzeniny +++++-____
Příprava receptu Andaluské fazole: Zelené fazolky očistínme a nakrájíme. Uvaříme v osolené vodě do poloměkka a scedíme. Šunku nebo šunkový salám nakrájíme na hrubší nudličky. Rajčata spaříme a oloupeme. Nakrájíme je na osminky. Scezeno ... …více»

Tyrolská játra s rajčatem

Tyrolská játra s rajčatem
6. 10. 2007 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Tyrolská játra s rajčatem: Játra vcelku prošpikujeme slaninou,zapícháme hřebíčky,citronovou kůru a skořici.Na hodinu je namočíme do mléka.Potom játra vcelku opečeme po obou stranách na oleji,podlijeme vývarem a necháme dusit.Na ... …více»

Drůbeží játra sofia

Drůbeží játra sofia
6. 10. 2007 Drůbeží maso ++++++++++
Příprava receptu Drůbeží játra sofia: Játra potřeme rozetřeným česnekem,mouku dáme do menšího papírového sáčku a postupně v ní potřepeme játra,aby se rovnoměrně obalila v mouce.Takto připravená játra prudce opečeme po obou stranách na tef ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Hromada zlaťáků