![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
7. 10. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rozmarný králík: Králíka naporcujeme, osolíme a opepříme. Každou porci ovineme plátkem slaniny, který jsme předtím posypali rozmarýnem. Máslo a olej rozehřejeme v kastrole a vložíme na ně porce masa. Přidáme nadrobno ... …více»
|
![]() |
7. 10. 2007 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Utopenci a la Jamajka s cibulí: Dáme svařit půl až jeden litr vody s Dekem. Ve chvíli, kdy se voda vaří přilijeme ocet, vypneme a necháme vychladnout. Pozor, když budete vařit vodu dohromady i s octem, tak to hrozně smrdí. Buřty ... ... …více»
|
![]() |
7. 10. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí prsa na smetaně: Na rozpáleném oleji orestujeme na nudličky nakrájené kuřecí prsíčka.Osolíme,přidáme lžičku sladké papriky a podlijeme vodou (asi půlka hrníčku).Necháme dusit asi 10 minut a přidáme smetanu.Vaříme ješt ... …více»
|
![]() |
7. 10. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí balíčky: Kuřecí stehna důkladně opláchneme a uvaříme v osolené vodě. Když jsou měkká, vyjmeme je a necháme vychladnout. Česnek oloupeme, prolisujeme a potřeme jím kuřecí stehna. Podle chuti můžeme ještě osolit ... …více»
|
![]() |
7. 10. 2007 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Telecí závitky s nivou: Maso omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme, sýr rozkrájíme na kostičky a rozdělíme jej na řízky. Tymián opereme, otrhanými lístky posypeme řízky a navrch poklademe šunku. Lahůdkovou cibulku omyjeme, oč ... …více»
|
![]() |
7. 10. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík s voňavou nádivkou: Nejprve si připravíme nádivku. Pečivo nakrájíme na kostičky, zvlhčíme mlékem a rozehřátým máslem, přidáme vejce, muškátový květ, petrželku, sůl. Potom v králičím hřbetu a kýtě uděláme otvor, který vyp ... …více»
|
![]() |
7. 10. 2007 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Papriky plněné salámem a sýrem: Papriky omyjeme, odřízneme jim vršky a zbavíme semeníků. Část gothaje a část sýra rozkrájíme na kostičky, kterými naplníme špičky paprikových lusků. Širší části naplníme tak, že si vytvoříme ... ... ... …více»
|
![]() |
7. 10. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněný králík po česku: Bůček nahrubo nasekáme nebo umeleme, přidáme sůl, koření, cibuli, vejce, mouku a promícháme. Vykostěného králíka naplníme směsí, zašijeme, osolíme a na sádle s česnekem a upečeme. Maso vyjmeme, šťávu ... …více»
|
![]() |
7. 10. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Švýcarské kotlety: Kotlety potřeme hořčicí, osolíme, opepříme, obalíme v mouce a vejcích. Opečeme, posypeme sýrem. Na tuku po kotletách usmažíme cibuli na kolečka, přidáme hořčici podle chuti a servírujeme dohromady. .. ... …více»
|
![]() |
7. 10. 2007 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Játrové hranolky po čínsku: Játra omyjeme a nakrájíme na hranolky. Opražíme na oleji. Přidáme rozetřený česnek se solí a hned odstavíme. Ze sójové omáčky, červeného vína a masového vývaru, cukru a soli připravíme ... ... …více»
|