Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Narozeninový poklad
Soutěžte o výhry za
více než 150 000 Kč
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 06.11. 2024
Dnes má svátek Liběna
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Karlovarský kotouč

Karlovarský kotouč
6. 10. 2007 Telecí maso +++++-____
Příprava receptu Karlovarský kotouč: Plecko rozkrojíme na plocho,naklepeme,osolíme,poklademe tenkými plátky slaniny,plátky vařeného uzeného a poklademe prochladlou,předem připravenou míchanicí z vajec.Navrch posypeme rozkrájenou okurkou. ... …více»

Telecí ledvina

Telecí ledvina
6. 10. 2007 Telecí maso ++++++++-_
Příprava receptu Telecí ledvina: Z masa vykrojíme ledvinu a maso vykostíme:Osolíme je po obou stranách a ledvinu zbavenou přebytečného tuku vložíme na původní místo.Pak pečeni sbalíme a spíchneme závitkovými jehlami.Na pekáč dáme más ... …více»

Kuřecí játra pikantní

Kuřecí játra pikantní
6. 10. 2007 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuřecí játra pikantní: Cibuli,česnek utřený se zázvorem,kmín a pálivou papriku mírně osmažíme.Vložíme játra a za stálého míchání dusíme do měkka,mírně podléváme. ... ... …více»

Jehněčí maso na jehle

Jehněčí maso na jehle
6. 10. 2007 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí maso na jehle: Maso odřízneme z kosti a nakrájíme na kostky asi 2cm velké.Na menší kousky nakrájíme slaninu a obojí pak střídavě napichujeme na grilovací jehly.opékáme buď na grilu nebo na rozžhaveném dřevěném uhlí. ... …více»

Čanachy

Čanachy
6. 10. 2007 Jehněčí maso ++++++++++
Příprava receptu Čanachy: Maso nakrájíme na větší kostky,osolíme,opepříme a opečeme na oleji.Podlijeme vývarem z masoxu a dusíme,až maso částečně změkne.Přidáme plátky cibule čtvrťky syrových oloupaných brambor,očištěné fazolo ... …více»
 

Gruzínská telecí játra

Gruzínská telecí játra
6. 10. 2007 Telecí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Gruzínská telecí játra: Játra nakrájíme na silnější hranolky a rychle opečeme na teflonové pánvi na oleji.Osolíme,opepříme a vložíme do vymazaných ohnivzdorných misek.Do každé misky vyklepeme 2 vejce,na ně položíme na polovi ... …více»

Palačinky naruby

Palačinky naruby
6. 10. 2007 Uzeniny Žádné hodnocení
Příprava receptu Palačinky naruby: Připravíme si klasické palačinky akorát je nesladíme. Potom je potřeme drobně pokrájenou šunkou s trochou smetany (ochucenou solí a pepřem). Takto upravenou palačinku přeložíme a obalíme v trojobal ... …více»

Dušená koroptev na víně

Dušená koroptev na víně
6. 10. 2007 Drůbeží maso ++++++++__
Příprava receptu Dušená koroptev na víně: Koroptev dusíme vcelku na osmažené cibulce. Přidáme pepř, nové koření, bobkový list a tymián. Při dušení poléváme vývarem. Měkkou koroptev vyjmeme, šťávu vysmahneme, přidáme mouku, zalijeme vývarem a ... …více»

Bažant na žampiónech

Bažant na žampiónech
6. 10. 2007 Zvěřina +++++-____
Příprava receptu Bažant na žampiónech: Bažanta vykucháme, protkneme poloviční dávkou slaniny a osolíme. Druhou část slaniny a cibuli lehce osmažíme na sádle, vložíme bažanta, podlijeme vodou a dusíme do měkka. Dušeného bažanta vyjmeme, šťá ... …více»

Focaccia s cibulí a salámem

Focaccia s cibulí a salámem
6. 10. 2007 Uzeniny ++++++____
Příprava receptu Focaccia s cibulí a salámem: Mléko zahřejeme v hrnci. Mouku prosejeme do mísy, do středu vytvoříme důlek, nadrobíme kvanice a přidáme je do důlku. Vše rovnoměrně zalejeme mlékem. Těsto mírně prohnětneme a dáme nejméně na 20 minut ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Šperky