Hrajte s námi SUDOKU online ! | Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Vánočka - nejoblíbenější recepty |
5. 05. 2007 Hovězí maso
Příprava receptu Kotlíkový guláš: Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na menší kostky. V kotlíku nebo v kastrolu rozehřejeme olej nebo sádlo, přidáme cibuli nakrájenou na drobné kostičky a opražíme dozlatova. Potom přidáme mletou papriku …více»
|
1. 05. 2007 Hovězí maso
Příprava receptu Rajská omáčka s masem: Maso omyjeme, zalijeme vodou, přidáme kuličky pepře, nového koření a bobkový list, osolíme a vaříme dokud není maso měkké. Podle potřeby dolíváme vodou, abychom měli asi 1 litr vývaru. V kastrolu si r ... …více»
|
1. 05. 2007 Hovězí maso
Příprava receptu Hovězí nadivoko: Do vody s cukrem, solí, octem a kořením vložíme očištěnou hrubě nastrouhanou kořenovou zeleninu, přidáme na plátky nakrájenou cibuli, citrónovou šťávu a kůru. Krátce povaříme asi 15 minut a necháme vychladnout. Mezitím …více»
|
1. 05. 2007 Vnitřnosti
Příprava receptu Dušené vepřové ledvinky: Oprané ledvinky namočíme nejméně na 2 hodiny do mléka. Pak je necháme okapat, znovu je propláchneme pod tekoucí vodou a nakrájíme na tenké plátky. Ty opět propereme pod tekoucí vodou a necháme okapat. Na sádle …více»
|
1. 05. 2007 Vnitřnosti
Příprava receptu Tyrolská játra: Omyté a osušené plátky jater osolíme a obalíme v hladké mouce. Pak je na rozpáleném sádle z obou stran opečeme asi 10 minut z každé strany. Opečená játra vyjmeme a ve výpeku osmahneme na kolečka nakrájenou …více»
|
1. 05. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Steak z divočáka: Potřebujeme plátky alespoň 2 cm silné. Po obou stranách je naklepeme, osolíme a opepříme. Zaprášíme je moukou a na rozpáleném másle prudce opečeme z obou stran. Zalijeme vínem a pod poklicí dusíme …více»
|
1. 05. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Divočák se šípkovou omáčkou: Omytou odblaněnou kýtu z divočáka osolíme. Na polovině másla osmahneme drobně nakrájenou cibuli a ostatní zeleninu nastrouhanou na hrubé nudličky dozlatova. Přidáme kuličky pepře, nového koření a bobkový list …více»
|
1. 05. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí steak s vejcem: Omyté a osušené srnčí plátky z obou stran naklepeme, osolíme a opepříme. Na rozpáleném oleji nebo másle opékáme po obou stranách, každou asi 5 minut. V jiné pánvi si na rozpuštěném oleji nebo másle usmažíme …více»
|
1. 05. 2007 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí na červeném víně: Omyté srnčí maso potřeme solí a prošpikujeme nudličkami slaniny. Pak ho vložíme do pekáče na rozpálené máslo, obložíme očištěnou, drobně nakrájenou cibulí a ostatní zeleninou. Přidáme bobkový list, celý pepř …více»
|
1. 05. 2007 Králičí maso
Příprava receptu Králík na smetaně: Králíka rozkrájíme na porce, omyjeme, potřeme solí a pepřem a na rozpáleném oleji prudce osmahneme ze všech stran. Přidáme na tenká kolečka nakrájenou cibuli, krátce podusíme, mírně podlijeme vodou, přidáme …více»
|
Vyhrajte Vánoční rodinné zvukoalbum z edice Kouzelné čtení od Albi. |
Soutěž o Revalid tonikum pro posílení růstu vlasů. |
Soutěžte o nejsladší vánoční dárky od Mixit! |
Vyhrajte jednu z pěti Vánočních dárkových sad vonných olejů Bugala. |
Soutěž o moderní romantickou novinku Královna noci. |
Soutěž o tričko, vak, pexeso k filmu Moje kouzelná rodinka. |