Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 15.11. 2024
Dnes má svátek Leopold
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kotlíkový guláš

Kotlíkový guláš
5. 05. 2007 Hovězí maso +++++++___
Příprava receptu Kotlíkový guláš: Maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na menší kostky. V kotlíku nebo v kastrolu rozehřejeme olej nebo sádlo, přidáme cibuli nakrájenou na drobné kostičky a opražíme dozlatova. Potom přidáme mletou papriku …více»

Rajská omáčka s masem

Rajská omáčka s masem
1. 05. 2007 Hovězí maso ++++-_____
Příprava receptu Rajská omáčka s masem: Maso omyjeme, zalijeme vodou, přidáme kuličky pepře, nového koření a bobkový list, osolíme a vaříme dokud není maso měkké. Podle potřeby dolíváme vodou, abychom měli asi 1 litr vývaru. V kastrolu si r ... …více»

Hovězí nadivoko

Hovězí nadivoko
1. 05. 2007 Hovězí maso +++++-____
Příprava receptu Hovězí nadivoko: Do vody s cukrem, solí, octem a kořením vložíme očištěnou hrubě nastrouhanou kořenovou zeleninu, přidáme na plátky nakrájenou cibuli, citrónovou šťávu a kůru. Krátce povaříme asi 15 minut a necháme vychladnout. Mezitím  …více»

Dušené vepřové ledvinky

Dušené vepřové ledvinky
1. 05. 2007 Vnitřnosti +++++-____
Příprava receptu Dušené vepřové ledvinky: Oprané ledvinky namočíme nejméně na 2 hodiny do mléka. Pak je necháme okapat, znovu je propláchneme pod tekoucí vodou a nakrájíme na tenké plátky. Ty opět propereme pod tekoucí vodou a necháme okapat. Na sádle  …více»

Tyrolská játra

Tyrolská játra
1. 05. 2007 Vnitřnosti ++++++-___
Příprava receptu Tyrolská játra: Omyté a osušené plátky jater osolíme a obalíme v hladké mouce. Pak je na rozpáleném sádle z obou stran opečeme asi 10 minut z každé strany. Opečená játra vyjmeme a ve výpeku osmahneme na kolečka nakrájenou  …více»
 

Steak z divočáka

Steak z divočáka
1. 05. 2007 Zvěřina ++++-_____
Příprava receptu Steak z divočáka: Potřebujeme plátky alespoň 2 cm silné. Po obou stranách je naklepeme, osolíme a opepříme. Zaprášíme je moukou a na rozpáleném másle prudce opečeme z obou stran. Zalijeme vínem a pod poklicí dusíme  …více»

Divočák se šípkovou omáčkou

Divočák se šípkovou omáčkou
1. 05. 2007 Zvěřina +++++_____
Příprava receptu Divočák se šípkovou omáčkou: Omytou odblaněnou kýtu z divočáka osolíme. Na polovině másla osmahneme drobně nakrájenou cibuli a ostatní zeleninu nastrouhanou na hrubé nudličky dozlatova. Přidáme kuličky pepře, nového koření a bobkový list …více»

Srnčí steak s vejcem

Srnčí steak s vejcem
1. 05. 2007 Zvěřina +++_______
Příprava receptu Srnčí steak s vejcem: Omyté a osušené srnčí plátky z obou stran naklepeme, osolíme a opepříme. Na rozpáleném oleji nebo másle opékáme po obou stranách, každou asi 5 minut. V jiné pánvi si na rozpuštěném oleji nebo másle usmažíme  …více»

Srnčí na červeném víně

Srnčí na červeném víně
1. 05. 2007 Zvěřina +++_______
Příprava receptu Srnčí na červeném víně: Omyté srnčí maso potřeme solí a prošpikujeme nudličkami slaniny. Pak ho vložíme do pekáče na rozpálené máslo, obložíme očištěnou, drobně nakrájenou cibulí a ostatní zeleninou. Přidáme bobkový list, celý pepř …více»

Králík na smetaně

Králík na smetaně
1. 05. 2007 Králičí maso ++++++-___
Příprava receptu Králík na smetaně: Králíka rozkrájíme na porce, omyjeme, potřeme solí a pepřem a na rozpáleném oleji prudce osmahneme ze všech stran. Přidáme na tenká kolečka nakrájenou cibuli, krátce podusíme, mírně podlijeme vodou, přidáme  …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !