![]() |
12. 05. 2007 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Telecí játra na smetaně: Omytá osušená játra nakrájíme na nudličky. Na sádle zpěníme drobně nasekanou cibuli, přidáme nudličky jater, zaprášíme hladkou moukou a prudce orestujeme. Opepříme, podlijeme trochou vody a pod poklicí …více»
|
![]() |
12. 05. 2007 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Játrové přírodní řízky se slaninou: Omyté a osušené plátky jater lehce z obou stran naklepeme a pak je obalíme v mouce. na oleji je prudce osmažíme z obou stran a pak je vyjmeme. Na stejném oleji osmažíme drobně nasekanou cibuli dorůžova …více»
|
![]() |
12. 05. 2007 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Játrový paprikáš: Omytá játra nakrájíme na kostky. Na másle zpěníme drobně nasekanou cibuli s paprikou, přidáme připravená játra, promícháme a chvíli restujeme. Podlijeme vodou a pod poklicí dusíme do změknutí …více»
|
![]() |
12. 05. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hamburská vepřová kýta: 0čištěnou kořenovou zeleninu, okurky a slaninu nakrájíme na tenké nudličky. Omyté osušené maso prošpikujeme střídavě nudličkami slaniny, okurek a syrové zeleniny. Osolíme, opepříme, posypeme kmínem …více»
|
![]() |
12. 05. 2007 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ruský mletý biftek: Do malé misky vlijeme mléko a do něho namočíme na kostky nakrájenou housku. Necháme rozmočit asi 15 minut. Do větší mísy vložíme všechno mleté maso, přidáme vejce, strouhanku, rozmočené, vymačkané …více»
|
![]() |
12. 05. 2007 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zbojnická pochoutka: Maso, játra a slaninu nakrájíme na přibližně stejné plátky, cibuli a klobásu na kolečka. Na kovové jehly nebo špejle střídavě napichujeme maso, cibuli, játra, klobásu a slaninu. Vše osolíme, opepříme …více»
|
![]() |
12. 05. 2007 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Telecí á la bažant: Omyté, osušené maso prošpikujeme nudličkami slaniny, osolíme a posypeme drceným jalovcem. Vložíme do pekáče a obložíme hrubě nasekanou cibulí. Na telecí maso rozetřeme sádlo, mírně podlijeme a ve ... …více»
|
![]() |
12. 05. 2007 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Telecí nákyp: Omyté maso nakrájíme na několik menších kousků a v osolené vodě uvaříme doměkka. Po okapání maso umeleme na masovém strojku. Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, do ní po částech zašleháme mléko …více»
|
![]() |
12. 05. 2007 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Telecí ragú: Telecí maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme, poprášíme paprikou a podlité trochou vody pod poklicí dusíme. K poloměkkému masu přidáme na kostičky nakrájenou zeleninu, kmín …více»
|
![]() |
12. 05. 2007 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jadranský řízek: Omyté, osušené telecí plátky naklepeme, osolíme, opepříme a na oleji prudce orestujeme z obou stran. Podlijeme vínem a pod poklicí dusíme do změknutí. Podle potřeby průběžně obracíme a podléváme. Měkké plátky …více»
|