Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
10. 02. 2007 Hovězí maso
Příprava receptu Guláš s houbami: Očištěné maso nakrájíme na kostky, osmahneme na rozpáleném oleji s polovinou dávky cibule, podlijeme vývarem a dusíme. Mezitím …více»
|
10. 02. 2007 Hovězí maso
Příprava receptu Italský guláš: Na oleji osmahneme cibulku, když je hnědá, zaprášíme ji lehce paprikou. Pak přidáme maso nakrájené na kousky, osolíme a hodinu …více»
|
10. 02. 2007 Hovězí maso
Příprava receptu Guláš po cikánsku: Na sádle osmahneme kolečka cibule, přidáme papriku, tlučený kmín a jalovec. Na tomto základu osmahneme očištěné a pokrájené maso. …více»
|
10. 02. 2007 Hovězí maso
Příprava receptu Minutkový guláš: Očištěné maso nakrájíme na malé kostky a ze všech stran je v rozpáleném oleji osmahneme. Pak přidáme kostky uzeného masa …více»
|
10. 02. 2007 Hovězí maso
Příprava receptu Frankfurtská hovězí pečeně: Očištěné hovězí maso prošpikujeme nudličkami párků, osolíme je a opepříme. Cibuli nakrájenou nadrobno osmažíme na oleji, maso …více»
|
10. 02. 2007 Hovězí maso
Příprava receptu Hovězí nudličky v pórku: Roštěnky nakrájíme na nudličky, osolíme a opepříme. V pánvi rozpálíme olej, vhodíme maso a zprudka ho opečeme. Přidáme …více»
|
10. 02. 2007 Hovězí maso
Příprava receptu Španělský ptáček: Plátky masa naklepeme paličkou, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí. Do středu každého plátku položíme plátek slaniny, hranolek salámu, dvě čtvrtky vajíčka a …více»
|
10. 02. 2007 Hovězí maso
Příprava receptu Roštěnky s houbami: Naklepané roštěnky osolíme a opepříme, opečeme na rozpáleném oleji po obou stranách, přidáme papriku, podlijeme trochou vody. …více»
|
10. 02. 2007 Hovězí maso
Příprava receptu Roštěnky s vejci a křenem: Očištěné roštěnky lehce naklepeme, nařízneme okraje a maso potřeme oleje. Necháme asi 2 hodiny v chladničce uležet. Pak je osolíme …více»
|
9. 02. 2007 Hovězí maso
Příprava receptu Roštěnky na roštu: Roštěnky lehce naklepeme, osolíme, opepříme, pokapeme citrónovou šťávou a potřeme silně olejem. Takto připravené roštěnky necháme …více»
|