Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Velký roční horoskop na rok 2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
19. 02. 2007 Vepřové maso
Příprava receptu Bůček na studeno: Bůček vložíme do tlakového hrnce, zalijeme vodou, aby byl potopen, přidáme sůl, oloupaný česnek vcelku, 1 cibuli pokrájenou na kousky …více»
|
19. 02. 2007 Vepřové maso
Příprava receptu Moravský vrabec: Vepřové maso nakrájíme na větší kousky, bůček vykostíme a nakrájíme na silnější plátky. Maso osolíme a opepříme. …více»
|
10. 02. 2007 Vepřové maso
Příprava receptu Frankfurtská roláda: Vepřové maso rozklepeme na plát, který okmínujeme a osolíme. Pak jej posypeme nadrobno nakrájenou cibulí, na ni rozložíme párky …více»
|
10. 02. 2007 Vepřové maso
Příprava receptu Vepřová roláda se žampiony: Maso rozřežeme na plát a rozdělíme na dvě části. Naklepeme, osolíme a trochu okořeníme. Rohlíky nakrájíme, smícháme se …více»
|
10. 02. 2007 Telecí maso
Příprava receptu Dušené telecí maso: Cibuli pokrájenou na kolečka zpěníme na másle, přidáme maso pokrájené na kostičky a podusíme je. Zalijeme je vínem, podusíme …více»
|
10. 02. 2007 Telecí maso
Příprava receptu Zapečené telecí řezy se sýrem: Připravené maso osolíme, opepříme a vložíme na pánev na rozpálený olej. Na silnějším ohni maso opékáme z obou stran přibližně …více»
|
10. 02. 2007 Vnitřnosti
Příprava receptu Anglická játra: Játra zbavíme žilek a blan, nakrájíme je na plátky, opepříme a obalíme v mouce. Rozpálíme sádlo nebo olej a játra zprudka opečeme …více»
|
10. 02. 2007 Vnitřnosti
Příprava receptu Hovězí srdce na smetaně: Na polovině dávky tuku osmažíme kočka očištěné kořenové zeleniny a kostičky cibule. Přidáme strouhanou citrónovou kůru, koření, podlijeme vývarem …více»
|
10. 02. 2007 Vnitřnosti
Příprava receptu Hovězí játra na cibuli: Očištěná hovězí játra nakrájíme na tenčí plátky, okraje nařízneme, aby se při opékání nekroutily, opepříme je, obalíme v hladké mouce …více»
|
10. 02. 2007 Vnitřnosti
Příprava receptu Pečený hovězí jazyk: Hovězí jazyk uvaříme v osolené vodě doměkka, sloupneme ho a okrájíme. Hustě jej prošpikujeme slaninou a pečeme na rožni nebo …více»
|