Tipy na dekorace pro krásnější podzim a zimu |
Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 |
Vánočka - nejoblíbenější recepty |
Květina Vánoc - Vánoční hvězda |
![]() |
21. 11. 2006 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Slepice na paprice: Oškubanou, očištěnou a vykuchanou slepici rozporcujeme, vložíme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme, přidáme kořenovou zeleninu a vaříme doměkka. …více»
|
![]() |
20. 11. 2006 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Bílé fazole s uzeným masem: Fazole si den předem namočíme ve vodě. Nabobtnalé fazole ve stejné vodě uvaříme téměř doměkka, přidáme na kostičky nakrájené uzené maso, sůl, pepř, mletou papriku, ... …více»
|
![]() |
14. 11. 2006 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Italské lasagne: Z mouky, vajec a oleje vypracujeme nudlové těsto a přikryté mokrou utěrkou ho necháme asi 30 minut odpočinout.
Potom ho rozdělíme na 3 díly a z každého vyválíme na pomoučeném vále tenkou placku. ... ... …více»
|
![]() |
13. 11. 2006 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Plněné papriky na smetaně: Vydlabané, omyté a osušené papriky naplníme masovou směsí, připravenou důkladným promícháním mletého masa, soli, pepře, cukru, vejce a vařené rýže. …více»
|
![]() |
13. 11. 2006 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Vepřová pečeně: Maso očistíme, omyjeme a osušíme. Na rozpálené tukem vymazané pánvi maso z obou stran opečeme do světle hnědé barvy. …více»
|
![]() |
4. 11. 2006 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Hovězí rolky s knedlíčky: Maso odblaníme, omyjeme a dobře osušíme. Rozřežeme ho na řízky, naklepeme, posolíme z obou stran a okořeníme. …více»
|
![]() |
1. 11. 2006 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Jelení játra smažená: Jelení nebo srnčí játra odblaníme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na tenké plátky. …více»
|
![]() |
30. 10. 2006 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Vepřové ražniči pro diabetiky: Maso důkladně omyjeme, odblaníme a osušíme. Nakrájíme na menší kousky - medailonky. …více»
|
![]() |
10. 10. 2006 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Opilé křepelky: Křepelky osolíme zvenku i zevnitř polévkovým kořením. Do každé vložíme jeden bobkový list a jedno zrníčko jalovce. …více»
|
![]() |
9. 10. 2006 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Příprava receptu Krůtí roládky se zeleninou: Nejprve si připravíme marinádu. Do větší misky nalijeme olej, přidáme citronovou šťávu a dobře rozmícháme. …více»
|
| Vyhrajte doplňky stravy NatureVia na zvýšený cholesterol. |
|
| Soutěž o rodinné vstupenky na Světelné výstavy Story of Lights. |
|
| Soutěž o AKU mixér, šlehač a sekáček SENCOR. |
|
| Soutěž o Zimní ochranný krém SynCare se skvalanem. |
|
| Soutěžte o výběrový mix lahodných rýžových kaší Fit. |
|
| Soutěžte o vouchery a sledujte stovky divadelních představení na Dramox. |
|
| Soutěž o knižní novinky Veselé české Vánoce a Tržiště iluzí. |
|
| Soutěž o balíčky ústní hygieny Glucadent od Naturprodukt. |
|