Bramboráky - nejoblíbenější recepty | 
 Jeřabiny - nejoblíbenější recepty | 
 Hrajte s námi SUDOKU online ! | 
 Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 | 
        

![]()  | 
  
     21. 11. 2006 Drůbeží maso 
 
    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  
Příprava receptu Slepice na paprice: Oškubanou, očištěnou a vykuchanou slepici rozporcujeme, vložíme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme, přidáme kořenovou zeleninu a vaříme doměkka. …více» 
   | 
  
![]()  | 
  
     20. 11. 2006 Uzeniny 
 
    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  
Příprava receptu Bílé fazole s uzeným masem: Fazole si den předem namočíme ve vodě. Nabobtnalé fazole ve stejné vodě uvaříme téměř doměkka, přidáme na kostičky nakrájené uzené maso, sůl, pepř, mletou papriku, ... …více» 
   | 
  
![]()  | 
  
     14. 11. 2006 Mleté maso 
 
    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  
Příprava receptu Italské lasagne: Z mouky, vajec a oleje vypracujeme nudlové těsto a přikryté mokrou utěrkou ho necháme asi 30 minut odpočinout.
Potom ho rozdělíme na 3 díly a z každého vyválíme na pomoučeném vále tenkou placku. ... ... …více» 
   | 
  
![]()  | 
  
     13. 11. 2006 Mleté maso 
 
    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  
Příprava receptu Plněné papriky na smetaně: Vydlabané, omyté a osušené papriky naplníme masovou směsí, připravenou důkladným promícháním mletého masa, soli, pepře, cukru, vejce a vařené rýže. …více» 
   | 
  
![]()  | 
  
     13. 11. 2006 Vepřové maso 
 
    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  
Příprava receptu Vepřová pečeně: Maso očistíme, omyjeme a osušíme. Na rozpálené tukem vymazané pánvi maso z obou stran opečeme do světle hnědé barvy. …více» 
   | 
  
![]()  | 
  
     4. 11. 2006 Hovězí maso 
 
    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  
Příprava receptu Hovězí rolky s knedlíčky: Maso odblaníme, omyjeme a dobře osušíme. Rozřežeme ho na řízky, naklepeme, posolíme z obou stran a okořeníme. …více» 
   | 
  
![]()  | 
  
     1. 11. 2006 Zvěřina 
 
    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  
Příprava receptu Jelení játra smažená: Jelení nebo srnčí játra odblaníme, omyjeme, osušíme a nakrájíme na tenké plátky. …více» 
   | 
  
![]()  | 
  
     30. 10. 2006 Vepřové maso 
 
    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  
Příprava receptu Vepřové ražniči pro diabetiky: Maso důkladně omyjeme, odblaníme a osušíme. Nakrájíme na menší kousky - medailonky.  …více» 
   | 
  
![]()  | 
  
     10. 10. 2006 Drůbeží maso 
 
    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  
Příprava receptu Opilé křepelky: Křepelky osolíme zvenku i zevnitř polévkovým kořením. Do každé vložíme jeden bobkový list a jedno zrníčko jalovce.  …více» 
   | 
  
![]()  | 
  
     9. 10. 2006 Drůbeží maso 
 
    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  
Příprava receptu Krůtí roládky se zeleninou: Nejprve si připravíme marinádu. Do větší misky nalijeme olej, přidáme citronovou šťávu a dobře rozmícháme. …více» 
   | 
  
| Soutěž o kouzelný příběh Víla Muchomůrka: Zimní dobrodružství. | 
              	   
            	   | 
              
| Dopřejte si chuť Itálie a vyhrajte Tchibo Espresso Sicilia Style. | 
              	   
            	   | 
              
| Soutěž o kouzelný Haribo Adventní kalendář! | 
              	   
            	   | 
              
| Vyhrajte jednu z pěti Andělských dárkových sad vonných olejů Bugala. | 
              	   
            	   | 
              
| Soutěž o luxusní péči s novým setem Dtangler a multifunkční péči Keratin Thermo Spray. | 
              	   
            	   |