![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
9. 02. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roštěnky na hořčici: Očištěné maso naklepeme, po obou stranách nařízneme, osolíme a opepříme. Opečeme po obou stranách na másle. Pak maso vyjmeme …více»
|
![]() |
9. 02. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí na zázvoru: Omyté a naklepané maso osolíme a štědře posypeme zázvorem. Cibuli nakrájíme a podusíme na rozpáleném tuku, přidáme maso a po obou …více»
|
![]() |
9. 02. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vařené hovězí maso s citrónovou omáčkou: Hovězí maso uvaříme v osolené vodě. Mouku nasucho opražíme, zředíme vodou a mlékem, dobře rozmícháme, osolíme a povaříme. …více»
|
![]() |
9. 02. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí maso přírodní: Opláchnutý kousek masa protkneme slaninou, osolíme jej a opepříme a na rozpáleném tuku po všech stranách dohněda opečeme. …více»
|
![]() |
9. 02. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Biftekové překvapení: Žampiony podusíme na másle s nadrobno nakrájenou cibulí, osolíme, opepříme a nakonec přidáme nadrobno posekaný česnek a petrželovou …více»
|
![]() |
9. 02. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bifteky se šunkou a vejcem: Bifteky z odleželé svíčkové odblaníme, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a na horkém sádle po obou stranách opečeme dohněda. …více»
|
![]() |
9. 02. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní biftek: Bifteky lehce naklepeme a shrneme do původní velikosti. na horkém sádle je po obou stranách asi 4-5 minut opékáme. Před dokončením …více»
|
![]() |
9. 02. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Svíčkové řezy se sýrem: Očištěné a omyté maso nakrájíme na silnější plátky, naklepeme obráceným nožem, posolíme, poprášíme kořením, pokapeme …více»
|
![]() |
5. 02. 2007 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněné žampióny: Žampiony očistíme a opatrně odstraníme nožky a vnitřní okraje kloboučků, abychom získali větší prostor na plnění. ... …více»
|
![]() |
5. 02. 2007 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře s kopřivovou nádivkou: Omyté kuře osolíme. Kůži směrem od volete k tělu prsty uvolníme, aby se do volete vešlo hodně nádivky. …více»
|
Vyhrajte deník miminka Mé první roky pro uchování zásadních okamžiků. |
![]() |
Soutěž o pivovarské kvasnice Pangamin s vitamíny B odpuzující klíšťata. |
![]() |
Soutěž o roztomilé dětské spacáky od prodejen LIDL. |
![]() |
Soutěž o přípravky Naturevia pro namáhané oči a vynechávající paměť |
![]() |
SOUTĚŽ o 3 výtisky knížky Láska na všech tlapkách! |
![]() |