Bramboráky - nejoblíbenější recepty | 
 Jeřabiny - nejoblíbenější recepty | 
 Hrajte s námi SUDOKU online ! | 
 Školní rok a školní prázdniny v roce 2025/2026 | 
        

![]()  | 
  
     9. 02. 2007 Hovězí maso 
 
    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  
Příprava receptu Roštěnky na hořčici: Očištěné maso naklepeme, po obou stranách nařízneme, osolíme a opepříme. Opečeme po obou stranách na másle. Pak maso vyjmeme …více» 
   | 
  
![]()  | 
  
     9. 02. 2007 Hovězí maso 
 
    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  
Příprava receptu Hovězí na zázvoru: Omyté a naklepané maso osolíme a štědře posypeme zázvorem. Cibuli nakrájíme a podusíme na rozpáleném tuku, přidáme maso a po obou …více» 
   | 
  
![]()  | 
  
     9. 02. 2007 Hovězí maso 
 
    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  
Příprava receptu Vařené hovězí maso s citrónovou omáčkou: Hovězí maso uvaříme v osolené vodě. Mouku nasucho opražíme, zředíme vodou a mlékem, dobře rozmícháme, osolíme a povaříme. …více» 
   | 
  
![]()  | 
  
     9. 02. 2007 Hovězí maso 
 
    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  
Příprava receptu Hovězí maso přírodní: Opláchnutý kousek masa protkneme slaninou, osolíme jej a opepříme a na rozpáleném tuku po všech stranách dohněda opečeme. …více» 
   | 
  
![]()  | 
  
     9. 02. 2007 Hovězí maso 
 
    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  
Příprava receptu Biftekové překvapení: Žampiony podusíme na másle s nadrobno nakrájenou cibulí, osolíme, opepříme a nakonec přidáme nadrobno posekaný česnek a petrželovou  …více» 
   | 
  
![]()  | 
  
     9. 02. 2007 Hovězí maso 
 
    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  
Příprava receptu Bifteky se šunkou a vejcem: Bifteky z odleželé svíčkové odblaníme, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a na horkém sádle po obou stranách opečeme dohněda. …více» 
   | 
  
![]()  | 
  
     9. 02. 2007 Hovězí maso 
 
    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  
Příprava receptu Pikantní biftek: Bifteky lehce naklepeme a shrneme do původní velikosti. na horkém sádle je po obou stranách asi 4-5 minut opékáme. Před dokončením  …více» 
   | 
  
![]()  | 
  
     9. 02. 2007 Hovězí maso 
 
    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  
Příprava receptu Svíčkové řezy se sýrem: Očištěné a omyté maso nakrájíme na silnější plátky, naklepeme obráceným nožem, posolíme, poprášíme kořením, pokapeme …více» 
   | 
  
![]()  | 
  
     5. 02. 2007 Mleté maso 
 
    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  
Příprava receptu Plněné žampióny: Žampiony očistíme a opatrně odstraníme nožky a vnitřní okraje kloboučků, abychom získali větší prostor na plnění. ... …více» 
   | 
  
![]()  | 
  
     5. 02. 2007 Drůbeží maso 
 
    ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()  
Příprava receptu Kuře s kopřivovou nádivkou: Omyté kuře osolíme. Kůži  směrem od volete k tělu prsty uvolníme, aby se do volete vešlo hodně nádivky. …více» 
   | 
  
| Soutěž o kouzelný příběh Víla Muchomůrka: Zimní dobrodružství. | 
              	   
            	   | 
              
| Dopřejte si chuť Itálie a vyhrajte Tchibo Espresso Sicilia Style. | 
              	   
            	   | 
              
| Soutěž o kouzelný Haribo Adventní kalendář! | 
              	   
            	   | 
              
| Vyhrajte jednu z pěti Andělských dárkových sad vonných olejů Bugala. | 
              	   
            	   | 
              
| Soutěž o luxusní péči s novým setem Dtangler a multifunkční péči Keratin Thermo Spray. | 
              	   
            	   |