![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
23. 07. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uzené z naší hospůdky: Plátky masa opečeme na oleji. Na másle si připravíme volská oka. Na talíři potřeme každý plátek uzeného masa hořčicí, položíme na něj volské oko, posypeme křenem a podle chuti osolíme. Podáváme s chle ... …více»
|
![]() |
23. 07. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečená cuketová nádivka: Cukety oloupeme a nastrouháme nahrubo na struhadle. Cihlu a gothaj také nastrouháme na hrubo na struhadle. Papriky, rajčata, cibule, houby nakrájíme do mísy na malé kostičky. Stroužky česneku prolisuj ... …více»
|
![]() |
23. 07. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Lasaně se sterilovaným lečem: Lasaně uvaříme v osolené vodě, do které přidáme kapku oleje. Po uvaření scedíme a necháme odkapat. Cibulku nakrájíme na malé kostičky a osmažíme na oleji. Přidáme mleté maso,prolisovaný česnek, okořen ... …více»
|
![]() |
23. 07. 2009 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pekingský králík: Maso nakrájíme na proužky. Připravíme si marinádu z vajec, solamylu, koření, sojové omáčky, soli, pepře, cibule nasekané nadrobno a rozetřených stroužků čenseku. Promícháme s masem a necháme přes noc ... …více»
|
![]() |
23. 07. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažené zelné placičky : Vařené brambory oloupeme a nastrouháme na jemném struhadle. Přidáme scezené a nadrobno nakrájené zelí, na drobné kostičky nakrájený salám, prolisovaný česnek, vejce, sůl, pepř a mouku. Promícháme a zp ... …více»
|
![]() |
23. 07. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ptáčky s houskovým knedlíkem: Maso naklepeme, osolíme, opepříme a zabalíme do něj: kousek vajíčka, okurky a salámu. Omotáme nití, aby se maso nerozmotalo. Potom dáme do kastrolu půl másla a po rozehřátí do něj nasypeme cibulku a n ... …více»
|
![]() |
23. 07. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krkovička s cibulí, česnekem a kečupem : Do velkého hrnce nebo zapékací mísy nalijeme olej a dno poklademe tenkými plátky osoleného a česnekem potřeného masa. Zalijeme zbylými ingrediencemi, které jsme smíchali, a poklademe plátky cibule. Po ... …více»
|
![]() |
23. 07. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Cuketové plátky zapečené se sýrem a slaninou : Cuketu opláchneme, pokud je mladá, nemusíme ji ani loupat a nakrájíme ji na plátky, stejně jako rajčata. Anglickou slaninu nakrájíme na tenké proužky. Tvrdý sýr nastrouháme nahrubo. V misce smícháme s ... …více»
|
![]() |
22. 07. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ledvinky šikovné hospodyňky: Na kousku másla rozpustíme na kostičky nakrájenou slaninu, přidáme plátky žampionů, pokapeme je citronovou šťávou a podusíme. Na zbytku másla osmahneme očištěné, na kousky nakrájené ledvinky, přidáme ... …více»
|
![]() |
22. 07. 2009 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík na šalvěji, rozmarýnu a bílém víně: Rozporcujeme králíka a vložíme do hrnce s dostatečným množstvím oleje. Přidáme na co nejjemněji nasekanou šalvěj, rozmarýn a česnek, osolíme a necháme smažit zhruba 10 minut.
Potom přidáme sklenici ... …více»
|