![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
22. 07. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špagety trošku jinak: Cibuli nakrájíme na kostičky a mírně podusíme na trošce oleje. Přidáme na kostičky nakrájený salám a chvilku smažíme, aby pustil šťávu. Mezitím klasicky uvaříme špagety.(podle návodu na sáčku). Uvařen ... …více»
|
![]() |
22. 07. 2009 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Italské fazolky s mletým masem : Očištěné fazolky uvaříme ve slané vodě ne zcela doměkka. Na másle opečeme mleté maso spolu s cibulí a česnekem, na to vložíme fazolky, sůl, pepř, bazalku a dusíme doměkka. Potom zvlášť v hrnečku rozmí ... …více»
|
![]() |
22. 07. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečené vepřové plátky: Vepřové plátky několikrát nařízneme, zlehka naklepeme, osolíme, poprášíme moukou a opečeme na oleji v teflonové pánvi. Přidáme na plátky nakrájenou cibuli a zlehka osmahneme. Do pekáčku vložíme opečen ... …více»
|
![]() |
22. 07. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bramboráčky s uzeným masem a nivou : Brambory oloupeme, nastrouháme, vymačkáme z nich vodu, přidáme sůl, pepř, majoránku, oloupaný a prolisovaný česnek, vejce, hladkou mouku a smícháme klasické bramborákové těsto. Uzené maso (vařené, peč ... …více»
|
![]() |
22. 07. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Listové kapsy: Listové těsto rozválíme nebo koupíme už rozválené a rozřežeme ho na 4 obdelníky nebo čtverce. každou část potřeme uprostřed kečupem, dáme plátek šunky okořeněný plátek vepřové panenky, plátek hermelín ... …více»
|
![]() |
22. 07. 2009 Skopové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Skopová pečeně s houbovou nádivkou: Cibuli nakrájíme na drobné kostičky, osmahneme na másle s nasekanými houbami, které jsem předem namočili na 3 hodiny do mléka a povařili ve vodě doměkka. Zalijeme rozšlehanými vejci, ochutíme pepřem, ... …více»
|
![]() |
22. 07. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečené kotlety se slaninou : Maso naklepeme, na obvodu nařízneme, osolíme, opepříme a posypeme grilovacím kořením. Na každou porci položíme plátek anglické slaniny, plátek šunky, lžíci leča. Takto připravené kotlety dáme na pekáč ... …více»
|
![]() |
22. 07. 2009 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Masové krokety s párkem: Housku nakrájíme na plátky, zvlhčíme je mlékem a necháme mléko vsáknout. Pak housku rozmělníme, promícháme s mletým masem, vejcem, pepřem a solí a uděláme 4 placičky. Poklademe je čtvrtkami párku, sto ... …více»
|
![]() |
22. 07. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Ledvinky se zelím: Ledvinky odblaníme, podélně rozřízneme, vyčistíme, ponoříme do vroucí vody a osušíme. Na drobné kostičky nakrájenou slaninu rozpustíme a po obou stranách na ní opečeme osušené ledvinky. Opečené ledvin ... …více»
|
![]() |
22. 07. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kuřecí řízek v zelném těstíčku: Kuřecí řízky naklepeme, osolíme a opepříme. Obalíme v hladké mouce a zelném těstíčku. Těstíčko: smícháme pokrájené kysané zelí s vejcem, pivem, hladkou moukou, solí a pepřem. Husté těstíčko rozředíme ... …více»
|