![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
23. 06. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřový guláš se zeleninou a hříbky: Houby nakrájíme na plátky a maso na kostky. Cibuli nakrájíme najemno. Papriku nakrájíme na proužky, rajčata na kousky.
Na oleji zpěníme cibuli, přidáme maso a orestujeme. Pak přidáme houby, gulášové ... …více»
|
![]() |
23. 06. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře na kari s cibulí: Kuřecí kousky osolíme a opepříme. Vložíme do pánve a smažíme po obou stranách do zlatova. K osmaženému kuřeti (důležité je kuře s kostí a kůží) přidáme na kostičky nakrájenou cibuli a dusíme pod pokli ... …více»
|
![]() |
23. 06. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Těstoviny s kuřecím masem a špenátem: Orestujeme česnek s cibulí. K tomu přidáme na kostičky nakrájené maso nebo šunku. Když je maso matné na povrchu, přisolíme, přidáme špenát a trochu smetany. Opět trochu přisolíme. Promícháme s uvařený ... …více»
|
![]() |
23. 06. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Těstoviny s kečupovou omáčkou: Těstoviny uvaříme dle návodu na obalu. Na tuku orestujeme cibuli, přidáme maso z konzervy, nebo mleté maso. Podusíme do měkka a přidáme zeleninu. Necháme chvíli prohřát. Přidáme kečup, karí, koření na ... …více»
|
![]() |
23. 06. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Barevná pánev s kuřecím masem: Na pánev nalijeme olej, nadrobno nakrájíme cibulku, kuřecí prsa rozkrájíme na tenké proužky okořeníme, dáme opéct na pánev. Přidáme sterilovanou zeleninu, pokrájíme zbytek cibule na větší kostičky, ra ... …více»
|
![]() |
23. 06. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Slavnostní hovězí na víně: Maso nakrájíme na kostky, osolíme, opepříme čerstvě mletým pepřem a v tlakovém hrnci prudce osmahneme na rozehřátém sádle. Maso vyjmeme a na zbýlém sádle osmahneme najemno nakrájenou cibuli. Když cibu ... …více»
|
![]() |
23. 06. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sladkokyselé vepřové s ananasem: Maso nakrájíme na plátky a ty na kostičky. Smícháme se solamylem a vejcem nebo bílkem. Ananas překrájíme na menší kousky, stejně tak papriku. Maso opražíme na rozpáleném tuku, okořeníme a vyndáme z pá ... …více»
|
![]() |
23. 06. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sladkokyselé kuře v karamelu: Na oleji orestujeme osolená a okmínovaná stehna, přidáme cibuli rozkrojenou na půl a celé stroužky česneku - trochu orestujeme i to a podlijeme vodou. Přiklopíme pokličkou a dáme na 30 minut do trouby ... …více»
|
![]() |
23. 06. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sedm dní nakládaný bůček: Kilo vepřového boku dáme vařit na dvě hodiny do vody (Pokud máte papiňák, stačí zhruba 45 minut). Do vody přidáme pět kousků bobkového listu, 5 kuliček pepře v celku, 12 stroužků česneku v celku a lži ... …více»
|
![]() |
22. 06. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečená kuřecí prsa se smetanou: Maso osolíme, opepříme a opečeme na oleji zprudka po obou stranách. Brambory oloupeme a nakrájíme je na tenké plátky a lehce osolíme. Pekáček vymažeme máslem. Na dno naskládáme do výšky 2 cm brambory, ... …více»
|