![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
29. 05. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čočka se zeleninou a sýrem: Předem namočenou čočku uvaříme s kořenovou zeleninou. Brambory nakrájíme na osminky, pór a kapii na nudličky.
V hrnci rozpálíme olej, přidáme papriku, pór, brambory, čočku i s vývarem a necháme 10-1 ... …více»
|
![]() |
29. 05. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Špagetové omelety: Špagety uvaříme dle návodu, scedíme, propláchneme vodou, dáme je do mísy, pokapeme olejem a promícháme.
Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli, přidáme nudličky salámu, žampiony a směs chvíli podusím ... …více»
|
![]() |
29. 05. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Volská oka s uzeným bůčkem: Plátky bůčku nařežeme a opražíme dokřupava. Vyjmeme a dáme je na talíř. Na pánvi rozetřeme máslo a připravíme volská oka, ještě na pánvičce je osolíme, opepříme a posypeme sýrem. Na plátky masa položí ... …více»
|
![]() |
29. 05. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Topinky s masovou směsí sypané sýrem: Příprava sosu: Kečup smícháme s olejem, sojovkou, worcestrem, kořením a prolisovaným česnekem. Do sosu naložíme maso přes noc. Maso druhý den osmahneme na pánvi. Uděláme topinky, potřeme je kečupem, t ... …více»
|
![]() |
29. 05. 2009 Skopové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněná skopová ruláda: Skopovou plec rozřízneme na plát, naklepeme, naplníme směsí nadrobno nakrájeného salámu a vejce, nasekané petrželky, pepře a solí.
Stočíme v ruládu a ovážeme bílou nití.
Potom ruládu osolíme, vložím ... …více»
|
![]() |
29. 05. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sváteční masová fondue: Maso i játra nakrájíme na větší kostky a naaranžujeme na mísu.
V rozehřátém oleji maso restujeme v nádobě na fondue.
Opečené maso pak namáčíme v různých omáčkách. ... ... …více»
|
![]() |
29. 05. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bramborové pirohy s uzeným masem: Oloupané uvařené brambory nastrouháme najemno, přidáme mouku, sůl a vejce a vypracujeme těsto. To pak rozválíme na obdélník silný 0,5 cm a nakrájíme jej na čtverce. Na každý čtverec dáme přiměřenou h ... …více»
|
![]() |
29. 05. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bramborové špecle s uzeným masem: Špecle uvaříme podle návodu na obalu, potom slijeme a necháme okapat. Pak je dáme do vymazané zapékací misky, přidáme nakrájené uzené maso, lehce promícháme, zalijeme vejci rozmíchanými v mléce a zape ... …více»
|
![]() |
29. 05. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečený vepřový bůček s houbami: Bůček upečeme, necháme vychladnout a nakrájíme na plátky. Sušené houby namočíme ve vodě a chvilku podusíme. Do pekáče nebo zapékací misky klademe vrstvu bůčku, na to dáme vrstvu hub, posypeme nastrouh ... …více»
|
![]() |
29. 05. 2009 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Švédské masové knedlíčky: Na 15 g másla a na lžíci oleje usmažíme nakrájenou cibuli. Housku nakrájíme na plátky a navlhčíme vodou. Přidáme maso, cibuli, nasekanou petrželku, sůl, nastrouhaný muškátový oříšek a zamícháme ... …více»
|