![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
2. 05. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí maso s rýží na cestovatelský způsob: Do vroucí vody vložíme sáčky s rýží. Necháme 12 min vařit. Kuřecí prsní řízky nakrajíme na nudličky, lehce opepříme, přidáme špetku červené papriky a trochu olivového oleje. Celou směs důkladně promíc ... …více»
|
![]() |
2. 05. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůtí srdce s noky: Srdce nakrájíme na kousky. Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli a srdíčka rychle opražíme. Přidáme mletou papriku, hořčici, protlak, osolíme, opepříme a zalijeme horkou vodou. Dusíme do měkka. Mouku r ... …více»
|
![]() |
2. 05. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí kari kousky s pórkem a smetanou: Kuřecí prsíčka nakrájíme na nudličky, osolíme, lehce posypeme kari kořením a orestujeme na hlubší pánvi. Poté olej slejeme, přidáme smetanu ke šlehání, kari, pepř dle chuti a povaříme. Těsně před doho ... …více»
|
![]() |
2. 05. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Mexický guláš se sýrem a šunkou: Na rozpáleném sádle nebo slanině osmažíme cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, osmažíme po všech stranách, přidáme koření, za stálého míchání podléváme vodou nebo vývarem. Vaříme 35-40 minut.
Na ... …více»
|
![]() |
2. 05. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečený chřest s moravským uzeným: Chřestu ulámeme tvrdé konce, oškrábeme ho a dáme na 5 minut vařit do vroucí vody. Scedíme a necháme vychladnout. Moravské uzené nakrájíme na tenké plátky. Vememe tři kousky chřestu a zabalíme je do pl ... …více»
|
![]() |
1. 05. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Morčecí delikatesa: Z nasekané petrželky, worcesterské omáčky, soli, pepře a citronové šťávy připravíme marinádu. Maso nakrájíme na 6 cm dlouhé nudle, vložíme je do marinády a nejméně 4 hodiny necháme odležet. Bílek mírn ... …více»
|
![]() |
1. 05. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušené kuře s růžičkovou kapustou: Kuře rozporcujeme a osolíme. Kostičky cibule zpěníme na tuku, přidáme kuře a opražíme. K opraženému kuřeti přidáme všechny kořeniny, podlijme vodou a dusíme. K poloměkkému masu přidáme zeleninu a polo ... …více»
|
![]() |
1. 05. 2009 Vnitřnosti
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí játra se žampiony: Játra nakrájíme na plátky. Na oleji orestujeme kostičky cibule, přidáme plátky žampionů a chvíli dusíme. Přidáme játra, sůl a pepř. Játra opečeme, přidáme máslo, podlijeme trochou vody a krátce povaří ... …více»
|
![]() |
1. 05. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Milánské kuře: Kuře rozporcujeme a osolíme.
Kostky bůčku opečeme na 1/3 másla. Vybereme a ve výpěku orestujeme oloupané malé cibulky. Přeložíme je do pekáče, polijeme výpekem a 30 minut pečeme v troubě. Na zbylém ... …více»
|
![]() |
1. 05. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní kuře se zázvorem: Kuře rozporcujeme a každý kus namočíme do kondenzovaného mléka. Škrobovou moučku, zázvor, karí koření smícháme a obalíme kuře. Pekáč namažeme tukem, vložíme kuře, které pokapeme rozpuštěným máslem. Dá ... …více»
|