![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
21. 03. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Skvělý steak: Steaky osušte, nejlépe pevnými papírovými kuchyňskými utěrkami. Pak maso potřete olivovým olejem a pravidelně a důkladně posypte solí a pepřem.
Rozpalte velkou nepřilnavou pánev. Vložte na ni steak ... …více»
|
![]() |
21. 03. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pikantní paella s mušlemi a vepřovým masem: Polovinu oleje předehřejte ve velké hlubší pánvi. Do světle zlaté barvy na něm opečte proužky vepřového, neměly by ale být úplně propečené. Stáhněte z plamene a maso přesypte na talíř. Do pánve nalijt ... …více»
|
![]() |
21. 03. 2009 Telecí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažený telecí řízek: Z telecí kýty nakrájíme přes masová vlákna 4 silnější plátky. Plátky podélně rozřízneme, ale nedokrojíme do konce, rozevřeme jak knihu a naklepeme přes fólii a z obou stran osolíme. Vzniknou tak větší ... …více»
|
![]() |
21. 03. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roštěnky v římském hrnci: Namočíme si římský hrnec do studené vody na 20 minut. Roštěnky naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Na pánvi si rozehřejeme olej a obalené roštěnky na něm opečeme. Opečené roštěnky n ... …více»
|
![]() |
21. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové plátky s dušenou zeleninou a sýrem: Mrkev a kedlubnu očistíme a nastrouháme nahrubo. Cibuli oloupeme a nakrájíme na jemné kostičky.
Vyšší plátky vepřové pečeně bez kosti, omyjeme, osušíme a okraje několikrát nařízneme. Potom je lehce n ... …více»
|
![]() |
21. 03. 2009 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Masová náplň do pečiva: Mleté maso s bylinkami a ostatními přísadami orestujeme na oleji. Cibuli a česnek orestujeme zvlášť a potom přidáme k masu. Když směs vychladne, zamícháme vejce.
... ... …více»
|
![]() |
21. 03. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zelná náplň s uzeným masem: Zelí povaříme i s nálevem a dochutíme. Nadrobno nakrájené maso nebo klobásu osmahneme na pánvi i s cibulkou a smícháme s ocezeným zelím. Necháme vychladnout.
... ... …více»
|
![]() |
21. 03. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Plněné žampiony šunkou: Žampiony od sebe oddělíme - nožičku od klobouku. Nohu pokrájíme a vnitřek klobouku vydlabeme a pokrájíme. Zůstane nám pouze vydlabaná hlavička.
Cibuli očistíme a nasekáme najemno. Šunku nakrájíme na ... …více»
|
![]() |
21. 03. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Labužnický závitek: Kuřecí maso lehce naklepeme a nařízneme jej tak, abychom vytvořili kapsu. Prso opepříme a okořeníme vegetou. Kapsu naplníme křenem nebo křenexem nebo nivou. Můžeme použít křen i nivu. Maso zavineme.
... …více»
|
![]() |
21. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Medové řízky neřízky: Na marinádu smícháme olej, tmavý med, sójovou a worcestrovou omáčku, ocet, rozetřený česnek a zázvor. Marinádu přivedeme k varu a pak necháme vychladit.
Vepřovou kýtu nakrájíme na menší řízečky. Ty n ... …více»
|