![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
20. 03. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí guláš speciál: Maso nakrájíte na kostky. Drobně pokrájenou slaninu rozškvaříme, kostičky vyjmeme. Na vyškvařeném tuku zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme maso a dusíme je pod pokličkou ve vlastní šťávě. Po vyd ... …více»
|
![]() |
19. 03. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Medailonky ze svíčkové: Maso zbavte blan, omyjte a osušte, nakrájejte na silnější, ale menší plátky – medialonky. Na jednu porci počítejte asi 4 kusy. Mírně je naklepejte, osolte, opepřete, po jedné straně zaprašte moukou a ... …více»
|
![]() |
19. 03. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové nudličky s pórkem a žampióny: Na másle zpěníme na kostičky nakrájenou cibuli a přidáme na nudličky nakrájené libovější vepřové maso, které jsme asi na půl hodiny namočili do sójové omáčky. Maso podijeme a dusíme doměkka. Přidáme ... …více»
|
![]() |
19. 03. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušené hovězí po javánsku: Na větší kousky nakrájíme a osolíme maso, smícháme s kořením a nahrubo nakrájenou cibulí a dusíme na oleji, až pustí šťávu. Přidáme sojovou omáčku. Podlijeme horkou vodou a dusíme do měkka. Když je ma ... …více»
|
![]() |
19. 03. 2009 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečený jehněčí hřbet s rozmarýnem: V misce promícháme většinu olivového oleje, citronovou šťávu, prolisovaný česnek a hořčici. Jehněčí hřbet odblaníme, odřízneme lůj a očistíme vršky žeberních kostí. Maso osolíme, opepříme, potřeme při ... …více»
|
![]() |
19. 03. 2009 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečené jehněčí na bylinkách: Z jehněčího masa odřízneme nadbytečný tuk a potřeme ho trochou olivového oleje. Ostrým nožem uděláme po celém mase přímo pod kůži malé zářezy. Do některých zářezů vložíme kousky česneku a do ostatních ... …více»
|
![]() |
19. 03. 2009 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Nadívané jehněčí hrudí: Maso naklepejte do stejnoměrné tloušťky, vetřete sůl a pepř. Housky rozmočte ve studené vodě, vymačkejte a rozdrobte. Oloupejte cibuli a česnek a nakrájejte na kostičky. Sardelku posekejte. Vše smíche ... …více»
|
![]() |
19. 03. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Nudle s kachním masem: Kachní stehna omyjte, osušte a očistěte. Ve větším kastrolu rozehřejte olivový olej a osmahněte na něm cibuli, česnek a slaninu. Jakmile cibule zesklovatí, podlijte bílým vínem, zamíchejte, přiveďte k ... …více»
|
![]() |
19. 03. 2009 Mleté maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Telecí sekaná s americkými bramborami: Mrkev očistíme, nastrouháme a odebereme půl hrnečku. Do mísy dáme telecí maso, mrkev, jedno vejce a všechno koření. Hmotu řádně zpracujeme, přičemž ji strouhankou zahustíme. Vytvoříme oválný bochánek. ... …více»
|
![]() |
19. 03. 2009 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí s rajčatovo-rozmarýnovou krustou: Troubu předehřejte na 200 °C. Jehněčí kotlety omyjte studenou vodou, osušte čistou utěrkou, osolte a posypejte zázvorem. V pánvi rozehřejte olej. Kotlety v něm zprudka osmahněte, pak je vyjměte a ucho ... …více»
|