![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
20. 03. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí guláš s klobásou: Do papiňáku dáme rozehřát olej, osmahneme cibuli na kostičky do hněda, přidáme maso, zasypeme paprikou, pepřem, okmínujeme, osolíme, přidáme klobásu na kostičky. Orestujeme, zalijeme vodou, zavřeme pa ... …více»
|
![]() |
20. 03. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roštěnky pikant: Roštěnky naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme po obou stranách hořčicí. Obalíme v rozšlehaných vejcích a ve strouhance. Zprudka osmažíme na oleji. Na oleji osmažíme krajíce chleba, potřeme pikantním ... …více»
|
![]() |
20. 03. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roštěnky naruby: Roštěnky na kraji nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme ve strouhance, pak v rozšlehaných vejcích a hned na pánvi na oleji opečeme. Opečené roštěnky dáme do tukem vymazaného pekáče, podlij ... …více»
|
![]() |
20. 03. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kladenský řízek : Kuřecí prsa lehce naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Potom na plátek masa položíme plátky kladenské pečeně /nebo jiné vhodné uzeniny/ a plátky sýra. Maso přeložíme a sepneme párátky.
Na ... …více»
|
![]() |
20. 03. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Medailonky s osmaženou zeleninou: V pánvi rozehřejte 3 lžíce másla. Přidejte rajčátka, opepřete mletým černým pepřem a zprudka opékejte 4 až 8 minut. Lilky očistěte a nakrájejte na plátky, osolte, opečte na horkém oleji a nechte je ok ... …více»
|
![]() |
20. 03. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušené hovězí s cibulkou, česnekem a rozmarýnem: Maso omyjeme, nakrájíme na kousky velikosti vejce a dáme do hrnce. Cibuli a česnek oloupeme. Cibuli nasekáme najemno.
Přidáme k němu posekanou cibuli, celé stroužky česneku, rajský protlak, ocet, ole ... …více»
|
![]() |
20. 03. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Karbanátky plněné sýrem: Opláchneme maso, umeleme i s cibulí, osolíme ho a okořeníme pepřem, majoránkou. Směs dále smícháme s rozmíchaným vejcem, prosátou moukou a strouhankou, vše dobře promícháme (pokud je směs příliš tuhá, ... …více»
|
![]() |
20. 03. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí závitek s uzeninou: Oprané maso nakrájíme na plátky, rozklepeme, po obou stranách okořeníme a osolíme. Cibuli nakrájíme na plátky, klobásu naporcujeme na půl a ještě podélně. Na jednotlivé maso rozložíme plátky anglické ... …více»
|
![]() |
20. 03. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vrchovinský bramborák jinak: Krkovici povaříme. Brambory nastrouháme nebo pomačkáme. Česnek prolisujeme a uzené nakrájíme na kostičky.
Do brambor přidáme vejce, sůl, pepř, mouku, krupici a prolisovaný česnek. Nakonec vmícháme uz ... …více»
|
![]() |
20. 03. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí v křenové omáčce: Maso vložíme do osolené vody a uvaříme ho. Z másla a mouky si připravíme světlou jíšku, zalijeme vývarem z masa a necháme ji provařit. Do takto připravené omáčky vmícháme strouhaný křen, smetanu, doch ... …více»
|