Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 19.05. 2025
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí guláš s klobásou

Hovězí guláš s klobásou
20. 03. 2009 Hovězí maso ++++-_____
Příprava receptu Hovězí guláš s klobásou: Do papiňáku dáme rozehřát olej, osmahneme cibuli na kostičky do hněda, přidáme maso, zasypeme paprikou, pepřem, okmínujeme, osolíme, přidáme klobásu na kostičky. Orestujeme, zalijeme vodou, zavřeme pa ... …více»

Roštěnky pikant

Roštěnky pikant
20. 03. 2009 Hovězí maso +-________
Příprava receptu Roštěnky pikant: Roštěnky naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme po obou stranách hořčicí. Obalíme v rozšlehaných vejcích a ve strouhance. Zprudka osmažíme na oleji. Na oleji osmažíme krajíce chleba, potřeme pikantním ... …více»

Roštěnky naruby

Roštěnky naruby
20. 03. 2009 Hovězí maso ++-_______
Příprava receptu Roštěnky naruby: Roštěnky na kraji nařízneme, naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme ve strouhance, pak v rozšlehaných vejcích a hned na pánvi na oleji opečeme. Opečené roštěnky dáme do tukem vymazaného pekáče, podlij ... …více»

Kladenský řízek

Kladenský řízek
20. 03. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kladenský řízek : Kuřecí prsa lehce naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme hořčicí. Potom na plátek masa položíme plátky kladenské pečeně /nebo jiné vhodné uzeniny/ a plátky sýra. Maso přeložíme a sepneme párátky. Na ... …více»

Medailonky s osmaženou zeleninou

Medailonky s osmaženou zeleninou
20. 03. 2009 Hovězí maso ++________
Příprava receptu Medailonky s osmaženou zeleninou: V pánvi rozehřejte 3 lžíce másla. Přidejte rajčátka, opepřete mletým černým pepřem a zprudka opékejte 4 až 8 minut. Lilky očistěte a nakrájejte na plátky, osolte, opečte na horkém oleji a nechte je ok ... …více»
 

Dušené hovězí s cibulkou, česnekem a rozmarýnem

Dušené hovězí s cibulkou, česnekem a rozmarýnem
20. 03. 2009 Hovězí maso +++_______
Příprava receptu Dušené hovězí s cibulkou, česnekem a rozmarýnem: Maso omyjeme, nakrájíme na kousky velikosti vejce a dáme do hrnce. Cibuli a česnek oloupeme. Cibuli nasekáme najemno. Přidáme k němu posekanou cibuli, celé stroužky česneku, rajský protlak, ocet, ole ... …více»

Karbanátky plněné sýrem

Karbanátky plněné sýrem
20. 03. 2009 Hovězí maso ++________
Příprava receptu Karbanátky plněné sýrem: Opláchneme maso, umeleme i s cibulí, osolíme ho a okořeníme pepřem, majoránkou. Směs dále smícháme s rozmíchaným vejcem, prosátou moukou a strouhankou, vše dobře promícháme (pokud je směs příliš tuhá, ... …více»

Hovězí závitek s uzeninou

Hovězí závitek s uzeninou
20. 03. 2009 Hovězí maso ++++++____
Příprava receptu Hovězí závitek s uzeninou: Oprané maso nakrájíme na plátky, rozklepeme, po obou stranách okořeníme a osolíme. Cibuli nakrájíme na plátky, klobásu naporcujeme na půl a ještě podélně. Na jednotlivé maso rozložíme plátky anglické ... …více»

Vrchovinský bramborák jinak

Vrchovinský bramborák jinak
20. 03. 2009 Uzeniny ++________
Příprava receptu Vrchovinský bramborák jinak: Krkovici povaříme. Brambory nastrouháme nebo pomačkáme. Česnek prolisujeme a uzené nakrájíme na kostičky. Do brambor přidáme vejce, sůl, pepř, mouku, krupici a prolisovaný česnek. Nakonec vmícháme uz ... …více»

Hovězí v křenové omáčce

Hovězí v křenové omáčce
20. 03. 2009 Hovězí maso ++++++++-_
Příprava receptu Hovězí v křenové omáčce: Maso vložíme do osolené vody a uvaříme ho. Z másla a mouky si připravíme světlou jíšku, zalijeme vývarem z masa a necháme ji provařit. Do takto připravené omáčky vmícháme strouhaný křen, smetanu, doch ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !