![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
20. 03. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Starodávné roštěnky: Roštěnky nařízneme a naklepeme, osolíme a na rozpáleném sádle opečeme. Vyjmeme je na mísu a přikryjeme aby nevychladly. Na tuku po roštěnkách osmažíme nakrájenou cibuli, slaninu, kapii, podlijeme výva ... …více»
|
![]() |
20. 03. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roštěnka plněná šunkou a bramborami: Připravte si náplň. Cibuli nakrájejte a zpěňte na sádle, přidejte nakrájené houby, šunku nakrájenou na kostičky a nakonec i brambory. Ochuťte solí, pepřem a petrželovou natí. Maso naklepejte, osolte, ... …více»
|
![]() |
20. 03. 2009 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Mleté maso s nudlemi a kečupem: Cibuli a česnek očistíme a nakrájíme najemno.
V pánvi rozehřejeme olej a cibuli v něm osmažíme dozlatova. Přidáme česnek a poté mleté maso. Necháme osmahnout. Až je maso skoro hotové, zalijeme jej vo ... …více»
|
![]() |
20. 03. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rostbíf s česnekovou omáčkou: Roštěnec důkladně odblaníme. Natřeme olejem, osolíme a dáme do chladničky odležet. Roštěnec z obou stran prudce opečeme a vložíme do předehřáté trouby na cca 200 °C. Doba pečení je závislá na jakosti ... …více»
|
![]() |
20. 03. 2009 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí s paprikou a rajčaty: Omyté hovězí maso nakrájíme na větší nudličky. Cibuli a papriky očistíme. Cibuli nakrájíme nadrobno, papriky třeba jen na nudličky. Rajčata spaříme, oloupeme a nařízneme.
V hrnci osmažíme na rozpálen ... …více»
|
![]() |
20. 03. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pečený hovězí roštěnec: Předehřejte troubu na 180, horkovzdušnou na 160 °C, a vložte do ní dvě mřížky – jednu na pekáč s masem a druhou na zeleninu. Hovězí po libosti osolte a opepřete, vložte do pekáče a pečte dvacet minut ... …více»
|
![]() |
20. 03. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Námořnický guláš: Na sádle promíchaném s rozškvařenou slaninou rychle opečeme na kostky nakrájené maso a odsuneme stranou. Do tuku dáme na plátky nakrájenou cibuli, mrkev, petržel a celer. Osmažíme, přidáme sůl, ocet . ... …více»
|
![]() |
20. 03. 2009 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rychlé barevné ražniči: Připravíme si zapékací misku s poklopem, do které postupně vkládáme všechny připravené ingredience. Ty nenapichujeme na jehly, proto je příprava opravdu rychlá.
Kuřecí maso opláchneme, osušíme, každé ... …více»
|
![]() |
20. 03. 2009 Uzeniny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Omeleta Vysočina: Kolečka salámu překrojíme na půlměsíčky.
Na pánvi rozpustíme máslo a do něj vložíme vysočinu. Během smažení si rozšleháme 2 vejce s mlékem a dětskou krupicí. Směs osolíme a nalijeme na pánev na salám ... …více»
|
![]() |
20. 03. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Marinované řízečky: Česnek oloupeme a prolisujeme. Přidáme k němu ostatní suroviny a důkladně vše vymícháme.
Do marinády vložíme osolené kuřecí řízky. Mohou být i vepřové, ale ty musíme naklepat. Řízky necháme v marinád ... …více»
|