Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 19.05. 2025
Dnes má svátek Ivo
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Starodávné roštěnky

Starodávné roštěnky
20. 03. 2009 Hovězí maso ++++______
Příprava receptu Starodávné roštěnky: Roštěnky nařízneme a naklepeme, osolíme a na rozpáleném sádle opečeme. Vyjmeme je na mísu a přikryjeme aby nevychladly. Na tuku po roštěnkách osmažíme nakrájenou cibuli, slaninu, kapii, podlijeme výva ... …více»

Roštěnka plněná šunkou a bramborami

Roštěnka plněná šunkou a bramborami
20. 03. 2009 Hovězí maso ++-_______
Příprava receptu Roštěnka plněná šunkou a bramborami: Připravte si náplň. Cibuli nakrájejte a zpěňte na sádle, přidejte nakrájené houby, šunku nakrájenou na kostičky a nakonec i brambory. Ochuťte solí, pepřem a petrželovou natí. Maso naklepejte, osolte, ... …více»

Mleté maso s nudlemi a kečupem

Mleté maso s nudlemi a kečupem
20. 03. 2009 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Mleté maso s nudlemi a kečupem: Cibuli a česnek očistíme a nakrájíme najemno. V pánvi rozehřejeme olej a cibuli v něm osmažíme dozlatova. Přidáme česnek a poté mleté maso. Necháme osmahnout. Až je maso skoro hotové, zalijeme jej vo ... …více»

Rostbíf s česnekovou omáčkou

Rostbíf s česnekovou omáčkou
20. 03. 2009 Hovězí maso +_________
Příprava receptu Rostbíf s česnekovou omáčkou: Roštěnec důkladně odblaníme. Natřeme olejem, osolíme a dáme do chladničky odležet. Roštěnec z obou stran prudce opečeme a vložíme do předehřáté trouby na cca 200 °C. Doba pečení je závislá na jakosti ... …více»

Hovězí s paprikou a rajčaty

Hovězí s paprikou a rajčaty
20. 03. 2009 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí s paprikou a rajčaty: Omyté hovězí maso nakrájíme na větší nudličky. Cibuli a papriky očistíme. Cibuli nakrájíme nadrobno, papriky třeba jen na nudličky. Rajčata spaříme, oloupeme a nařízneme. V hrnci osmažíme na rozpálen ... …více»
 

Pečený hovězí roštěnec

Pečený hovězí roštěnec
20. 03. 2009 Hovězí maso +_________
Příprava receptu Pečený hovězí roštěnec: Předehřejte troubu na 180, horkovzdušnou na 160 °C, a vložte do ní dvě mřížky – jednu na pekáč s masem a druhou na zeleninu. Hovězí po libosti osolte a opepřete, vložte do pekáče a pečte dvacet minut ... …více»

Námořnický guláš

Námořnický guláš
20. 03. 2009 Hovězí maso +_________
Příprava receptu Námořnický guláš: Na sádle promíchaném s rozškvařenou slaninou rychle opečeme na kostky nakrájené maso a odsuneme stranou. Do tuku dáme na plátky nakrájenou cibuli, mrkev, petržel a celer. Osmažíme, přidáme sůl, ocet . ... …více»

Rychlé barevné ražniči

Rychlé barevné ražniči
20. 03. 2009 Drůbeží maso ++++++____
Příprava receptu Rychlé barevné ražniči: Připravíme si zapékací misku s poklopem, do které postupně vkládáme všechny připravené ingredience. Ty nenapichujeme na jehly, proto je příprava opravdu rychlá. Kuřecí maso opláchneme, osušíme, každé ... …více»

Omeleta Vysočina

Omeleta Vysočina
20. 03. 2009 Uzeniny +++_______
Příprava receptu Omeleta Vysočina: Kolečka salámu překrojíme na půlměsíčky. Na pánvi rozpustíme máslo a do něj vložíme vysočinu. Během smažení si rozšleháme 2 vejce s mlékem a dětskou krupicí. Směs osolíme a nalijeme na pánev na salám ... …více»

Marinované řízečky

Marinované řízečky
20. 03. 2009 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Marinované řízečky: Česnek oloupeme a prolisujeme. Přidáme k němu ostatní suroviny a důkladně vše vymícháme. Do marinády vložíme osolené kuřecí řízky. Mohou být i vepřové, ale ty musíme naklepat. Řízky necháme v marinád ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !