Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Blíženci - roční horoskop na rok 2025Blíženci - roční horoskop na rok 2025
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Čtvrtek 22.05. 2025
Dnes má svátek Emil
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Fazolky obložené uzeným masem

Fazolky obložené uzeným masem
23. 02. 2009 Uzeniny ++-_______
Příprava receptu Fazolky obložené uzeným masem: Fazolky očistíme, nakrájíme na nudličky. Vložíme je 2 dl osolené vařící vody a dusíme je pod poklicí doměkka. Po uvaření je necháme okapat. Než se fazolky uvaří, uděláme omáčku: Očistíme cibuli, nakrá ... …více»

Čočka s uzenou anglickou slaninou a volským okem

Čočka s uzenou anglickou slaninou a volským okem
23. 02. 2009 Uzeniny ++++++____
Příprava receptu Čočka s uzenou anglickou slaninou a volským okem: Čočku přebereme, propláchneme a uvaříme do poloměkka. Zahustíme jíškou, kterou si připravíme z rozpuštěného sádla a hladké mouky. Upražíme do zlatova. Čočku zahustíme, dochutíme solí a pepřem, můž ... …více»

Marinované pečené vepřové koleno

Marinované pečené vepřové koleno
23. 02. 2009 Vepřové maso +++++_____
Příprava receptu Marinované pečené vepřové koleno: Vodu svaříme s kořením. Po vychladnutí přidáme česnek a spařenou cibuli pokrájenou na plátky. Kůži propícháme vidličkou. Maso zalijeme, musí být potopené. V nálevu a chladu necháme 5-7 dní – podle ... …více»

Hovězí s pomerančem a zázvorem

Hovězí s pomerančem a zázvorem
23. 02. 2009 Hovězí maso ++++++++++
Příprava receptu Hovězí s pomerančem a zázvorem: Maso nakrájejte na asi ½ cm proužky. Dejte je do mísy, přidejte k němu pomerančovou kůru a přelejte je pomerančovou šťávou. Nechte maso marinovat asi ½ hodiny. Marinádu uschovejte. ... …více»

Kyjevský kotlet pro gurmány

Kyjevský kotlet pro gurmány
23. 02. 2009 Drůbeží maso ++++______
Příprava receptu Kyjevský kotlet pro gurmány: Do kuřecích řízků nařízneme opatrně velkou kapsu, do které nasypeme špetku pepře, vložíme kolečko nebo dvě uheráku, špalíček Nivy a kávovou lžičkou vykrojíme z másla váleček, který také ... ... …více»
 

Houskové knedlíky s uzeným bůčkem

Houskové knedlíky s uzeným bůčkem
23. 02. 2009 Vepřové maso +-________
Příprava receptu Houskové knedlíky s uzeným bůčkem: Bůček uvaříme doměkka, necháme vychladnout a nakrájíme ho na malé kostičky. Veku nakrájíme také na kostičky a necháme v troubě na plechu vyschnout. V hluboké míse zalijeme mlékem bůček a housku, při ... …více»

Vynikající maso v hořčici

Vynikající maso v hořčici
23. 02. 2009 Drůbeží maso +++++++-__
Příprava receptu Vynikající maso v hořčici: Maso naklepeme, dáme do misky, posolíme, opepříme, zalijeme hořčicí smíchanou s malinkým množstvím oleje a poklademe velkou vrstvou nakrájené cibule a česneku. Takhle naložené masíčko se nechá přes no ... …více»

Vepřová panenka a la čína

Vepřová panenka a la čína
23. 02. 2009 Vepřové maso +-________
Příprava receptu Vepřová panenka a la čína: Maso očistíme a nakrájíme na širší nudličky. Cibuli oloupeme a nasekáme nadrobno. Máslo rozpustíme. Do hrnce, kde bude maso připravovat, dáme maso, cibuli a zbylé suroviny. Maso necháme chvíli odleže ... …více»

Brambory, prejt a zelí

Brambory, prejt a zelí
23. 02. 2009 Mleté maso ++++++____
Příprava receptu Brambory, prejt a zelí: Brambory: Oloupeme, nakrájíme na větší kostky a uvaříme v osolené vodě do měkka. Zelí: Na oleji osmahneme na drobno nakrájenou cibuli, přidáme zelí a podlijeme vodou. Okořeníme, pepřem, kmínem, bobko ... …více»

Hovězí maso dušené v kapustě

Hovězí maso dušené v kapustě
23. 02. 2009 Hovězí maso +_________
Příprava receptu Hovězí maso dušené v kapustě: Maso nakrájíme na větší kostky. Drobně krájenou cibuli osmažíme na tuku, přidáme maso, osolíme, opepříme a opečeme v základu. Poté zalijeme malým množstvím vody a pod poklicí dusíme dopoloměkka. Polom ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !