![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
22. 02. 2009 Mleté maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečeně se špenátem: Sekané maso rozmícháme se solí, pepřem, smetanou a vejcem. Žampiony očistíme, nakrájíme a osmahneme na másle, mírně posypeme vegetou.
V kastrolku na mírném ohni na lžíci oleje rozpustíme špenát. Osol ... …více»
|
![]() |
22. 02. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krkonošský guláš: Z opláchnutého dílu masa nakrájíme vetší kostky. Drobně krájenou cibuli osmahneme na tuku, přidáme mletou papriku, zpěníme, vložíme nakrájené maso, osmahneme, osolíme, opepříme, přidáme kečup, znovu k ... …více»
|
![]() |
22. 02. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Moravský guláš: Maso nakrájíme na větší kostky. Drobně krájenou cibuli osmahneme na tuku, přidáme papriku a kmín a v základu opečeme maso. Potom přidáme sůl a rajčatový protlak, zalijeme trochou vlažné vody a dusíme ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2009 Vepřové maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vepřové maso v kysaném zelí s houbami: Nakrájenou slaninu vyškvaříme, zpěníme na ní cibuli, přidáme maso a dusíme do poloměkka. Podléváme. Potom přilijeme nálev ze zelí, přidáme žampiony, nakrájené zelí, sůl, kmín a pepř. Až maso změkne, z ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2009 Vepřové maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vepřové řízky s rajčatovou omáčkou: Rajčata spaříme a oloupeme, vybereme zrníčka. Celer pokrájíme, cibulku nasekáme, česnek také.
Slaninu opečeme a udržujeme teplou. Do výpeku přidáme olej a opečeme na něm cibuli a česnek, přidáme oreg ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2009 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Srnčí na víně se sýrem: Na rozpáleném oleji opečeme na plátky nakrájené maso, přidáme nakrájenou cibuli a opečeme, až cibule zesklovatí. Osolíme, opepříme, přidáme nové koření, na kostičky nakrájenou zeleninu a kousek citrón ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2009 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Srnčí karbanátky s paprikovou omáčkou: Maso zalijeme rozpuštěným máslem a necháme v něm odležet 24 hodin. Potom je vyjmeme, nasekáme nadrobno nebo nameleme, osolíme, přidáme drobně sekanou cibuli a česnek, opepříme a důkladně promícháme. V ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2009 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jelení kýta se zeleninou a rozmarýnem: Kýtu odblaníme a omyjeme, osušíme, prošpikujeme polovinou špeku, pak osolíme a okořeníme drcenými jalovčinkami. V pekáči rozehřejeme olej, maso na něm ze všech stran zprudka opečeme, poté vyjmeme a ve ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2009 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Maďarský guláš z bažanta: Na sádle osmažíme dozlatova drobné nakrájenou cibuli, vmícháme mletou sladkou papriku, krátce osmažíme, přidáme kmín, podlijeme trochou vody a přivedeme k varu. Přidáme bažanta nakrájeného na větší ko ... …více»
|
![]() |
21. 02. 2009 Zvěřina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Divočák na pivě se zelím: Na sádle orestujeme na nudličky nakrájenou kořenovou zeleninu, cibuli a koření. Přidáme na malé nudličky nakrájené a osolené maso a zprudka opečeme. Přidáme zakysané zelí. Listy syrového zelí spaříme ... …více»
|