Léto - čas jahodLéto - čas jahod Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 09.07. 2025
Dnes má svátek Drahoslava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapečené krůtí maso se žampióny

fotka Zapečené krůtí maso se žampióny
Vložil:
Porcí:2
Doba přípravy: 50 min
Hodnocení:  ++++______
Počet hodnocení: 4

Použité suroviny receptu Zapečené krůtí maso se žampióny:

400 g Gnocchi (hotový výrobek)  | 300 g krůtích prsou  | 400 g žampiónů  | 1 cibule  | 1 balení Koření na divočinu  | 50 g strouhaného sýra  | 300 ml vody  |  olej k opečení  |  tuk na vymazání formy

Postup přípravy receptu Zapečené krůtí maso se žampióny:

Gnocci rozložíme do vymazané formy. Kuřecí prsa nakrájíme na proužky a uložíme na Gnocci. Cibuli i houby nakrájíme a opečeme na oleji. Zalijeme vodou, přidáme koření a necháme vařit. Přelijeme přes krůtí maso a zasypeme sýrem. Zapékáme 30 minut při 200 °C.


Fotky receptu Zapečené krůtí maso se žampióny:

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Zapečené krůtí maso se žampióny
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !