![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
14. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Skládanka: Naporcované kuře posolíme, potřeme prolisovaným česnekem a na oleji prudce osmažíme. Do pekáčku postupně skládáme hrnek rýže, opečené kuře, plátky slaniny, vrstvu rajčat, paprik a cibuli pokrájenou na ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůtí maso s ananasem, mandlemi a sýrem: Maso nakrájíme na kousky a na rozpáleném oleji prudce osmahneme ze všech stran. Přidáme kousky ananasu, mandle, grilovací koření, mírně podlijeme šťávou z ananasového kompotu a dusíme do vysmahnutí. P ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Slepice na hroznovém víně: Slepici uvaříme ve slané vodě do poloměkka. Drobně nakrájenou cibulku osmažíme na másle, slepičí porce pokapané citrónovou šťávou prudce opečeme, osolíme, okořeníme pepřem, podlijeme a dusíme doměkka ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rajská slepice s kari: Naporcovanou slepici uvaříme v osolené vodě. Slaninu nakrájíme na kostičky a rozškvaříme. Na slanině oepčeme porce slepice, osolíme, okořeníme pepřem, nastrouhaným muškátovým oříškem, přisypeme kari, ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Slepice v leču: Na sádle osmažíme dozlatova 1 jemně nakrájenou cibuli, přisypeme mletou papriku a krátce zamícháme. Podlijeme mírně vodou a do základu vložíme na kousky nakrájenou slepici. Šťávu několikrát vydusíme, ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jarní kuře: Kuře rozčtvrtíme, stehýnka a křídla nařízneme v kloubech a porce částečně vykostíme. Stáhneme kůži a dáme ji s kostmi i vnitřnostmi a zeleninou vařit do polévky. Čisté porce trochu naklepeme, potřeme ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažené kuře po toskánsku: Vykuchané, očištěné a omyté kuře rozdělíme na menší kousky, osolíme je, opepříme a potřeme olejem, do kterého jsme přidali šťávu z 1/2 citrónu, a necháme alespoň 1/2 hodiny v chladu odležet. Potom kou ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Symfonie kuřecí rolády: 3 kuřecí plátky naklepeme asi na 1/2 cm, čtvrtý nakrájíme na 4 proužky a vše dáme marinovat do bylinkové marinády na 1 hodinu, když máme čas marinujeme déle. Marinované plátky vyjmeme, rozdrolíme ne n ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Povltavské kuře: Kuře rozporcujeme, osolíme, opepříme. Na rozpáleném oleji opečeme a vložíme do pekáče. Na výpeku restujeme na plátky nakrájený česnek, zalijeme trochou vody a kuře přelijeme. Dusíme do poloměkka asi 3 ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šťavnatá kachna: Kachnu očistíme a naporcujeme. Rozetřeme česnek a nadrobno nasekáme feferonku. Přidáme ocet a všechno koření a rozmícháme. Směsí potřeme kousky kachny a necháme odpočinout aspoň 3-4 hodiny. Pak rozpál ... …více»
|