![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
14. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuře s jablečným džusem a cibulí: Olej a máslo zahřejte ve velké pánvi. Přidejte cibule, zmírněte oheň a vařte asi 15 minut (po 10 minutách přidejte česnek), dokud cibule nezměkne a není tmavě hnědá. Pak přesuňte osmahnutý česnek s ci ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kachní prsa s pomerančovou omáčkou: Kachní prsa omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. Na pánvi rozehřejeme máslo a prsa na něm po obou stranách asi 15 minut opékáme. Část tuku odebereme. Krátce před koncem pečení potřeme kůži medem a fl ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Drůbeží maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Krůta tahini: Řízky naporcujte na menší kusy a trochu naklepejte. Omáčku Tahini řádně promíchejte se sójovou omáčkou. Každý řízek z jedné strany osolte, potřete směsí Tahini a sójové omáčky a okořeňte pepřem. Z dru ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Krůtí smotanečky: Těstoviny uvařte podle návodu. Krůtí prsíčka naklepejte, osolte a opepřete. Každý plátek potřete po jedné straně vrchovatou lžičkou kremžské hořčice.
Odkrojte spodní část stonků (v délce asi 3-4 cm) ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Barevný kuřecí steak: Steaky nebudete naklepávat, nakládat ani jinak upravovat. Prostě je jen opláchnete pod tekoucí studenou vodou, osolíte a opepříte - podle chuti. Na pánvi rozehřejete rozumné množství olivového oleje, ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sladké kuře: Kuřecí stehýnka nakrájejte na kousky 3 x 3 cm, osolte a opečte na olivovém oleji. Ve velkém hrnci rozpusťte máslo a opečte na něm nadrobno nakrájenou cibuli, dokud nezesklovatí. Přidejte mleté chilli ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kuřecí prsíčka na tymiánu: Porce kuřete osolíme, opepříme a zlehka naklepeme. Pak je promícháme s najemno nasekaným čerstvým tymiánem a necháme v chladu uležet.
Na pánvi rozehřejeme máslo, na kterém porce osmažíme.
Brokolic ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Svatební hrnec: Na kousky nakrájené kuře vložíme do vroucího oleje a opékáme do zlatova. Přidáme nadrobno nakrájenou cili a také ji opečeme, přidáme víno a vodu tak, aby byly kousky kuřete pokryty a necháme dusit. V ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Opilé pistáciové kuře: Kuře okořeníme, dovnitř vložíme najemno nakrájenou cibuli, podlijeme vínem a trochou vody. Nahoru nakrájíme máslo. Kuře posypeme oloupanými a nasekanými pistáciemi a dáme péct. Podléváme vodou a vínem ... …více»
|
![]() |
14. 02. 2008 Drůbeží maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Africké tigadege: Zralé banány nakrájíme na kolečka a prohřejeme na pánvi na oleji. Když začnou vonět, přendáme je mimo pánev. Na pánvi zpěníme cibulku, přidáme nakrájené žampiony a na kostky či menší proužky nakrájená ... …více»
|