Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny Ryby - roční horoskop na rok 2025Ryby - roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 21.02. 2025
Dnes má svátek Lenka
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Boloňské kuře se šlehačkou

fotka Boloňské kuře se šlehačkou
Vložil:
Porcí:4
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++_______
Počet hodnocení: 8

Použité suroviny receptu Boloňské kuře se šlehačkou :

4 kuřecí řízky  |  olej  | 400 g širokých špenátových nudlí tagliatelle  | 100 g parmezánu  | 2 lžíce mouky  | 100 g másla,  |  špetka muškátového oříšku  | 1/2 l smetany  |  bílý mletý pepř,  |  sůl,  | 2-3 žloutky,  |  vývar

Postup přípravy receptu Boloňské kuře se šlehačkou :

Kuřecí řízky osolíme, opepříme a osmahneme na oleji. Těstoviny uvaříme ve slané vodě a scedíme. Polovinu másla rozpustíme na pánvi a orestujeme žampiony, poté přidáme mouku, strouhaný parmezán a postupně přiléváme smetanu, mícháme do zhoustnutí. Odstavíme a přimícháme zbylé máslo a sýr, necháme trochu vychladnout a přidáme rozšlehané žloutky, okořeníme muškátovým oříškem, osolíme, případně rozředíme vývarem. My máme radši hustější, takže neředím. Na horké nudle stočené do hnízdeček dáme plátky masa a přelijeme omáčkou. Dobrou chuť.


Fotky receptu Boloňské kuře se šlehačkou :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Boloňské kuře se šlehačkou
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj Přidat na Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !