Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 31.01. 2025
Dnes má svátek Marika
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Kuřecí stehýnka v jogurtu

fotka Kuřecí stehýnka v jogurtu
Vložil:
Porcí:6
Doba přípravy: 45 min
Hodnocení:  +++++-____
Počet hodnocení: 19

Použité suroviny receptu Kuřecí stehýnka v jogurtu :

1 kg kuřecích stehýnek - spodní část  | 100 g másla nebo slunečnicového oleje  | 2 lžičky kari koření  | 2 lžíce tekutého medu  | 1 lžíce hořčice  |  sůl dle chuti  | 150 g bílého jogurtu

Postup přípravy receptu Kuřecí stehýnka v jogurtu :

Na pánvi rozehřejeme máslo. Přidáme kari a krátce ho osmahneme, ale pozor na mírném ohni, jinak by se připálilo - musí pustit jenom barvu a chuť. Vmícháme med a hořcici - pánev v této fázi už odstavíme - nesmí se připálit!!! Směs osolíme a vmícháme do ní jogurt. Kuřecí stehýnka omyjeme, osušíme a obalíme v jogurtové směsi. Stehna naskládáme do pekáče. Vložíme do mírně předehřáté trouby a stehna pečeme při teplotě asi 170 C. Jakmile začnou zlátnout, snížíme teplotu na 130 C a stehýnka dále pečeme asi 30 minut. V půběhu pečení jednou dvakrát stehýnka otočíme aby měla kůrčičku.


Fotky receptu Kuřecí stehýnka v jogurtu :

K tomuto receptu není vložena fotografie, buďte první a přidejte svou!
Hodnocení receptu Kuřecí stehýnka v jogurtu
Recept se mi nelíbí 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Recept se mi líbí
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10


Tento článek také můžete
* Přidat do oblíbených FACEBOOK Přidat na Facebook
GOOGLE Přidat na Google
TISK Vytisknout Linkuj
 


Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !