![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
4. 01. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Námořnický guláš : Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a dáme na rozpálený tuk. Zprudka osmažíme do zhnědnutí masa. Cca 5 minut. Pak snížíme teplotu a pod pokličkou necháme vydusit. Šťáva se vypaří a zbude jen ... …více»
|
![]() |
4. 01. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roštěná po lyonsku : Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme, potřeme olejem a potom rychle smažíme na prudkém ohni. Na másle zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme šťávu z pečeného masa, víno, trochu octa, pepř ... …více»
|
![]() |
4. 01. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Moravský závitek na pivě : Naklepané maso osolíme a opepříme. Naplníme ho zelím a kousky klobásy. Srolujeme, spojíme párátky a obalíme v mouce. Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme závitky a opečeme je z obou stran. Podl ... …více»
|
![]() |
4. 01. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Trojitá roštěnka : Roštěnky na okraji nařízneme, naklepeme, osolíme a opepříme. Na rozpáleném oleji opečeme na každé straně 10 minut.Přendáme na horkou mísu.Olej slijeme a šťávu podlijeme několika lžícemi vody.Povaříme ... …více»
|
![]() |
4. 01. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Indonéské dušené hovězí plátky : Maso nakrájíme na velmi tenké plátky velikosti 5 x 5 cm. Ochutíme směsí sójové omáčky, rozetřeného česneku, muškátového oříšku a pepře a marinujeme 1 hodinu. Cibuli nakrájíme na jemné plátky a opečeme ... …více»
|
![]() |
3. 01. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Cuketový hovězí guláš : V hrnci rozehřejeme olej a orestujeme na něm kostičky cibule do zlatohněda. Přidáme kostky masa a osmahneme ho. Vmícháme protlak a papriku. Podlijeme vodou, osolíme a pod pokličkou dusíme. Dle potřeb ... …více»
|
![]() |
3. 01. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí maso s rajčatovou omáčkou: Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji vývarem a dobře promícháme. Oloupaná rajčata nakrájíme na malé kousky a přidáme do omáčky. Povaříme asi 20 minut, podle chuti trošku osladíme a om ... …více»
|
![]() |
3. 01. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí maso s rajčatovou omáčkou - pro kojence: Z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zalijeme ji vývarem a dobře promícháme. Oloupaná rajčata nakrájíme na malé kousky a přidáme do omáčky. Povaříme asi 20 minut, podle chuti trošku osladíme a om ... …více»
|
![]() |
2. 01. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Berounská roštěnka : Plátky, naklepeme, okraje nařízneme, osolíme, opepříme a na rozehřátém oleji prudce orestujeme. Mezi plátky masa vložíme kornout ze šunky naplněný orestovanými žampiony, zastříkneme kečupem, worche .. ... …více»
|
![]() |
1. 01. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čabajky: Bůček nakrájíme na drobné kostičky, hovězí a vepřové maso umeleme na strojku. Do této směsi přidáme feferonky, papriku, pepř, utřený česnek a sůl podle chuťi. Přilijeme sklenici vody a dobře promíchám ... …více»
|