![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
28. 12. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Rychtářský měšec : Plátky hovězího masa naklepáme co nejtenčeji, osolíme, opepříme a naplníme plátky karotky, okurky a párku. Poté maso s náplní vytvarujeme na měšce a vložíme do kastrolu s nakrájenou dozlatova osmaženo ... …více»
|
![]() |
28. 12. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí pečeně na cibuli se špenátem : Do pekáčku vložíme na máslo hovězí maso a zasypeme ho cibulí nakrájenou na kostičky. Ochutíme ho solí a pepřem. Vložíme do trouby a velmi zvolna pečeme, až cibule zhnědne, pustí šťávu a zkašovatí. Na ... …více»
|
![]() |
28. 12. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí rolády s tymiánem : Maso potřeme hořčicí a okořeníme. Cibulku nasekáme, okurky nakrájíme na plátky a oboje dámese slaninou na kousky na maso. Zarolujeme, upevníme a opečeme na oleji. Přidáme víno, vývar a bylinky. Pečeme ... …více»
|
![]() |
28. 12. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smetanové roštěnky : Roštěnky naklepeme, okraje nakrojíme, osolíme, trochu opepříme a vložíme je na cibulku na kostičky zpěněnou na pokrájené slanině a tuku. Po osmahnutí po obou stranách je zalijeme vodou, přidáme hořčic ... …více»
|
![]() |
28. 12. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Vlčákovy bifteky : Maso odblaníme, nařízneme kraje a jemně naklepeme. Potřeme olejem a necháme 45 min. odležet v chladu.
Pak maso osolíme a opepříme a opečeme na rozpáleném oleji z obou stran 5 min z každé strany ... …více»
|
![]() |
28. 12. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kapustový mozeček s hovězím masem: Očištěnou kapustu rozkrojíme na čtvrtky, dáme do osolené vařící vody a vaříme doměkka. Uvařenou kapustu vyjmeme, necháme okapat a dobře usekáme. Z konzervy odebereme tuk, zpěníme na něm drobně nakráje ... …více»
|
![]() |
27. 12. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Fazolové lusky s masem: Maso nakrájíme na kostky a dusíme na tuku spolu s česnekem jako guláš. Když je maso téměř měkké,přidáme na kousky nakrájené,předem spařené fazolky, podlijeme, osolíme a vše dusíme doměkka ... …více»
|
![]() |
27. 12. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Guláš pana antonína: Hovězí maso pokrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Sádlo rozehřejeme, přidáme nakrájenou cibuli, maso, drcený kmín a za stálého míchání vše společně opékáme. Pak přidáme mletou sladkou papriku, směs ... …více»
|
![]() |
27. 12. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí nátřesk : Plátky roštěnky naklepeme, po obou stranách do nich vtlačíme pepř, osolíme, zalijeme troškou oleje a necháme odležet. Pak hovězí roštěnky opečeme, přidáme drobně krájenou cibulku a podusíme. Vypečenou ... …více»
|
![]() |
27. 12. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušené roštěnky s cibulkou a mrkví : Roštěnky naklepeme, osolíme a opepříme.
Do tlakového hrnce dáme tolik oleje, aby bylo zakryté dno.
Nakrájíme cibuli na půlplátky a mrkev na kolečka. Na oleji osmažíme cibulku dorůžova, a postupn ... …více»
|