![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
7. 01. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kežmarské roštěnky : Roštěnky naklepeme osolíme, opepříme, poprášíme moukou a na rozpáleném sádle opečeme po obou stranách. Maso vyjmeme. Do výpeku přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, osmahneme, přidáme protlak, papriku ... …více»
|
![]() |
6. 01. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Dušená roštěná se zeleninovou rýží: Maso omyjeme, osušíme, naklepeme, osolíme a opepříme. Potom je obalíme v hladké mouce a opečeme bez tuku. Mírně podlijeme a dusíme doměkka. Když je maso měkké, přidáme do šťávy čerstvé máslo. Rýži si ... …více»
|
![]() |
6. 01. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí maso s pikantními fazolemi: Fazole namočíme nejméně na 6 hodin do vody. Pak fazole vaříme 45 minut doměkka. Mezitím maso nakrájíme na kostky, rajčata spaříme, oloupeme a nakrájime na kostičky, cibuli a česnek nasekáme, feferonky ... …více»
|
![]() |
6. 01. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řízek z hovězího masa : Hovězí maso umyjeme, osušime. Nakrájíme na hrubé plátky, naklepeme, osolíme, okořeníme. Ve strouhance 3x vyklepeme. Rozšleháme vejce a do toho řízky namočíme. Pak je na oleji jako vepřové osmažíme. Na ... …více»
|
![]() |
5. 01. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Budvarská roštěná: Roštěnou nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, opečeme a vložíme na světlý cibulový základ. Podlijeme horkou vodou a dusíme doměkka. Měkké roštěnky vyjmeme. Základ vydusíme do tuku, zaprá ... …více»
|
![]() |
5. 01. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Cikánské ražniči - na dietu: Maso okořeníme. Všechny suroviny střídavě napichujeme na jehlu, osolíme a opečeme na grilu nebo na dřevěném uhlí. Cikánské ražniči podáváme se zeleninou. ... …více»
|
![]() |
4. 01. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí maso s pečenou zeleninou : Maso omyjeme, potřeme olejem, osolíme a obalíme jemnými plátky slaniny. Rozehřejeme troubu a v hrnci přikrytém pokličkou vložíme do trouby. Maso takto pečeme 20-25 minut při teplotě 200 °C.Potom ho ot ... …více»
|
![]() |
4. 01. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí maso v pórku : Maso nakrájené na drobné kostičky osmažíme na zpěněné cibuli, přikryjeme pokličkou a dusíme do vysmahnutí šťávy. Potom maso osolíme, podlijeme několika lžícemi vody a dusíme dále. Při dušení je občas ... …více»
|
![]() |
4. 01. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Slavkovské roštěnky : Roštěnky opláchneme, osušíme, naklepeme, na okrajích nařízneme, osolíme, opepříme a na oleji zprudka po obou stranách opečeme. Zmírníme oheň, přidáme párky nakrájené na půlky a na okrajích proříznuté ... …více»
|
![]() |
4. 01. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roštěnky s hermelínem: Plátky roštěnky naklepeme, kraje nařízneme, osolíme a posypeme vegetou. Na polovinu roštěnky dáme plátky hermelínu, přeložíme a okraj spíchneme párátkem. Dáme na olej, trochu opečeme, podlijeme vodou ... …více»
|