Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
4. 12. 2007 Hovězí maso
Příprava receptu Hovězí žížalky s mletým mákem : Rozemeleme česnek a cibuli, přidáme mletý mák, horké koření, sůl. Tím se udělá taková pasta. Z masa nakrájíme plátky a pak nudličky, které budeme tou pastou potírat. Nudličky pokapat olejem a nechat 2 ... …více»
|
4. 12. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Biftek na červených fazolkách s ďábelskou omáčkou a celerovými chipsy: Hovězí svíčkovou rozkrájíme na čtyři 200 g bifteky, vetřeme koření a potřeme olivovým olejem. Bifteky vložíme do rozpálené pánve, nejprve zprudka opečeme ze všech stran a poté dopíkáme na potřebný stu ... …více»
|
4. 12. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vemeno s jogurtem: Den předem uvaříme vemeno doměkka (vaří se dlouho). Druhý den sebereme ustálý tuk, zpěníme na něm cibuli s paprikou, přidáme na plátky (nikoli na kostky!) nakrájené vemeno, osolíme. Nakonec zahustíme ... …více»
|
4. 12. 2007 Hovězí maso
Příprava receptu Zebří jazyk: Jazyk příčně nakrájíme na plátky. Máslo utřeme do pěny, přidáme ostatní suroviny a vyrobíme pastu. Postupně spojujeme střídavě plátky jazyka a sýra pastou. Zabalíme do alobalu a necháme zchladnout. Kr ... …více»
|
4. 12. 2007 Hovězí maso
Příprava receptu Strážnický divoký šíp: Maso nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme a střídavě s kolečky klobásy napichujeme na jehlice. Na rozehřátém oleji maso ze všech stran dozlatova opečeme a v horké troubě dodusíme. Na másle zpěníme c ... …více»
|
4. 12. 2007 Hovězí maso
Příprava receptu Biftek s játry: Z masa nakrájíme silnější plátky a ze strany je nařízneme. Drůbeží játra podusíme, naplníme jimi otvor v bifteku, pak celé maso osolíme, opepříme, potřeme olejem a zabalíme do plátku šunky. Spíchneme ... …více»
|
4. 12. 2007 Hovězí maso
Příprava receptu Biftek: Maso obalíme v mouce smíchané se solí a pepřem a opečeme na oleji. Přidáme cibuli a papriku a necháme všechno na ohni 5 minut. Pak přidáme rajčata a pod pokličkou dusíme asi hodinu až hodinu a půl.
... …více»
|
4. 12. 2007 Hovězí maso
Příprava receptu Dušená pečeně: Do jednoho hrnce dáme sekané maso, slaninu, housku, sýr, vejce natvrdo, petržel, cibuli a česnek. Ochutíme a zahustíme rozšlehanými vejci. Do masa nožem nařízneme otvor, naplníme ho směsí a uzavřeme. ... …více»
|
4. 12. 2007 Hovězí maso
Příprava receptu Čínské zázvorové maso: Maso ze svíčkové odblaníme a nakrájíme na tenké plátky a promícháme s vejcem, máčeným škrobem, strouhaným zázvorem a solí a necháme 20 minut marinovat. Pak maso vložíme do rozpáleného oleje, dobře pro ... …více»
|
4. 12. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Asijská specialita: Maso nakrájíme na plátky, posolíme je, posypeme mletým zázvorem, zalijeme sójovou omáčkou a vínem a necháme v chladničce hodinu odležet. Po hodině maso rychle smažíme na horkém oleji. Maso vyndáme, do ... …více»
|