Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Pistáciové bifteky

Pistáciové bifteky
19. 11. 2007 Hovězí maso ++++______
Příprava receptu Pistáciové bifteky : Brambory omyjeme, uvaříme, oloupeme a podélně rozpůlíme. Nadrobno rozkrájíme 1 šalotku a zesklovatíme ji na másle. Přidáme strouhanku, opražíme a necháme vychladnout. Smícháme s vejcem a pistáciemi, o ... …více»

Hovězí na medu

Hovězí na medu
19. 11. 2007 Hovězí maso ++++______
Příprava receptu Hovězí na medu : Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, posypeme paprikou, orestujeme na oleji a odložíme stranou. Do výpeku přidáme lžíci mouky, orestujeme, zalijeme vývarem, přidáme maso, rajský protlak, med, drcený č ... …více»

Lilek plněný hovězím masem

Lilek plněný hovězím masem
18. 11. 2007 Hovězí maso ++++++++++
Příprava receptu Lilek plněný hovězím masem: Lilky rozřízneme podélně napolovic. Vydlabeme většinu dužiny (tak aby zůstala mistička s cca půlcentimentrovým okrajem) a vnitřky osolíme. Vydlabanou dužinu z lilku nakrájíme na drobné kostičky. Na om ... …více»

Italský guláš se špagetami

Italský guláš se špagetami
18. 11. 2007 Hovězí maso +++++_____
Příprava receptu Italský guláš se špagetami: V hrnci si osmažíme na rozpáleném omastku drobně nakrájenou cibulku do červena, poprášíme paprikou a přidáme na drobné kostičky nakrájené hovězí maso, sůl a dusíme asi 1 hodinu. Mezitím si připravíme ... …více»

Zeleninová masová kaše

Zeleninová masová kaše
18. 11. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Zeleninová masová kaše: Hovězí maso omyjeme a dáme se 400 ml vody do hrnce. Přidáme semena fenyklu a přikryjeme poklicí. vaříme 90 minut. Mezitím omyjeme brambory a ve slupce je vaříme ve vodě asi 25 minut. Uvařené maso vy ... …více»
 

Pepřený biftek chateaubriand

Pepřený biftek chateaubriand
18. 11. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pepřený biftek chateaubriand: Maso dobře naklepeme a po obou stranách do něj dobře vmačkáme pepř. V pánvi rozpálíme olej a bifteky na něm opečeme z obou stran. Maso vyjmeme, do pánve dáme oloupanou a nakrájenou cibuli a má ... …více»

Klasický guláš

Klasický guláš
17. 11. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Klasický guláš: Na rozpáleném tuku osmažíme cibulku dozlatova, přidáme papriku, rajský protlak, zamícháme, vložíme na úhledné kostky nakrájené přední hovězí a za občasného míchání dusíme ve vlastní šťávě. Přidáme ko ... …více»

Rychlé hovězí s brokolicí z jedné pánve

Rychlé hovězí s brokolicí z jedné pánve
17. 11. 2007 Hovězí maso ++++++++++
Příprava receptu Rychlé hovězí s brokolicí z jedné pánve: Maso pokrájíme na nudličky. Brokolici rozdělíme na růžičky. Olej zahřejeme v pánvi, přidáme oříšky a opražíme dozlatova. Pak osolíme a opepříme maso a za stálého míchání smažíme ze všech stran. Pa ... …více»

Tatarský biftek z hovězího masa

Tatarský biftek z hovězího masa
17. 11. 2007 Hovězí maso +++++-____
Příprava receptu Tatarský biftek z hovězího masa: Maso odblaníme a umeleme najemno. Nakrájíme najemno cibuli(větší), dáme do mísy s masem, přidáme žloutek, hořčici, sůl a pepř, přikápneme trochu worcesteru. Směs dobře promícháme a podle ... ... …více»

Hovězí vývar s masem a brambory

Hovězí vývar s masem a brambory
16. 11. 2007 Hovězí maso ++++++++-_
Příprava receptu Hovězí vývar s masem a brambory: Očištěné houby pokrájíme na plátky, brambory na kostičky, zalijeme je částí vařícího vývaru, osolíme a uvaříme doměkka. Přidáme zbylý vývar, maso, mrkev a celer pokrájené na kostičky, povaříme ... ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !