![]() |
16. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pikantní špagety s masem: Na oleji se podusí cibulka, paprika, mrkev a česnek - vše nadrobno pokrájené. Přidáme hověží maso, salám (nadrobno nakrájený), jemný kečup Hellmann´s a koření, dusíme cca 15 min. Tuto směs přidáme do ... …více»
|
![]() |
16. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Guláš z trojího masa: Na kostičky rozkrájenou slaninu rozškvaříme, přidáme k ní nakrájenou cibuli, mletou sladkou papriku a osmahneme. Jako první přidáme na kostičky nakrájené hovězí maso a dusíme asi půl hodiny. Potom tep ... …více»
|
![]() |
16. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Bigos (polsko): Propláchnuté zelí zalijeme vroucí vodou a přidáme na kousky krájené hovězí maso. Osolíme a vložíme všechno koření, nakrájenou cibuli a houby. Dusíme a přidáme sádlo. Občas podlijeme. Po několika hodin ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Maso na staroněmecký způsob: Maso z každé strany opepříme a dáme do většího hrnce. Mrkev a petržel očistíme, opláchneme a nakrájíme. Cibuli očistíme, nařežeme na osminky a spolu s hřebíčkem přidáme k masu, zalijeme pivem, přikryj ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Australský steak s ananasem : Roštěnky naklepeme, osolíme a dáme do mělké misky. Ve sklence se šroubovacím uzávěrem protřepeme sójovou omáčku, česnek utřený se solí, olej a šťávu z kompotu. Marinádu nalijeme na připravené maso. Po ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažené vemínko : Vemínko dobře omyjeme a uvaříme v osolené vodě doměkka.Necháme vychlednout a nakrájíme na tenké plátky obalíme jako řízek a smažíme. ... ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Cannelloni plněné hovězím masem : Povařte špenát v trošce osolené vody asi 10 minut, pak ho vyjměte a nechte okapat v cedníku.
V hluboké pánvi nejdříve krátce osmahněte prolisovaný česnek na 2 lžících oleje, pak přidejte rozmarýn, ma ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Bosenský hrnec: Kořenovou zeleninu očistíme a nakrájíme, cibuli nakrájíme na plátky, česnek ponecháme v oloupaných celých stroužcích. Maso rozkrájíme na 8-10 kousků. Brambory oloupeme a překrájíme napůl. Do hlině ... ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Popský čevab: Maso nakrájíme na drobnější kousky (asi jako kostka cukru). Pak připravíme koření: cibuli a česnek umeleme na masovém strojku, přimícháme tlučený nebo mletý hřebíček, pepř, skořici a sůl a vše dob ... ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Šašlik ze svíčkové: Odblaněnou svíčkovou nakrájíme na kousky (4 až 5 kousků na osobu), osolíme, opepříme a dobře promícháme s částí drobně pokrájené cibule a citrónovou šťávou. Uložíme do kameninové nádoby a necháme ... ... …více»
|