![]() |
15. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Maso na cibuli po vídeňsku: V kastrole na rozpáleném sádle osmažíme drobně nakrájenou cibuli do světležluta. K ní pak přidáme bud na plátky, nebo na větší kostky nakrájené maso, utřený česnek, ocet, osolíme, okořeníme a za o ... ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí pochoutka z klášterního podzemí: Na 2/3 tuku osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli dozlatova a v závěru zpěníme mletou papriku. Přidáme na kostky nakrájené maso, za stálého míchání rychle osmáhneme, dáme kmín, rajčatový protlak, ut ... ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řecká sekaná: K jemně umletému syrovému masu přidáme sůl, dušenou rýži, vejce, jemně sekanou petrželku a trochu mléka. Dobře vypracujeme. Z připravené hmoty utvoříme šišku, kterou podlijeme vodou a pečeme v předem ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Ruské bifteky: Mleté maso promícháme se solí a s pepřem a rozdělíme na čtyři díly. Uděláme bochánky, obalíme je v hladké mouce a pečeme po obou stranách na rozehřátém oleji. Přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, ješ ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Myslivecké závitky: Hovězí maso umeleme, přidáme asi 3 lžíce studené vody, dva bílky, sůl, mletý pepř a vše dobře promícháme. Směs dáme vychladit. Mezitím rozškvaříme na kostičky nakrájenou slaninu, přidáme nadrobno ... ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Kreolské maso: Na sádle opečeme na kousky nakrájené maso dohněda, přidáme drobné nakrájenou cibuli a česnek a znovu opečeme. Zalijeme vývarem a vínem a dusíme dopoloměkka. Přidáme na kostky nakrájenou papriku, rajča ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Čínské hovězí maso s fazolkami: Maso nakrájíme na nudličky. Nudličky promícháme ve směsi solamylu, kypřicího prášku a sezamového oleje. Necháme 60 min. odležet v chladu. Očištěné fazolky vložíme na 5 min. do vroucí vody. Vyjmeme, . ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Fazolové placičky s jazykem: Jazyk, řapíkatý celer a fazolové lusky nakrájíme na malé kostičky, smícháme s vařenými fazolemi a vařenou brokolicí, přidáme do hustšího těsta z mouky, mléka a vejce. Směs okořeníme solí a kari a smaž ... …více»
|
![]() |
15. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Táborské závitky: Hovězí svíčkovou omyjte pod tekoucí studenou vodou a osušte čistou utěrkou. Nakrájejte ji na osm stejně silných plátků, které rukou rozklepejte a následně vraťte do původní velikosti.
Svíčkové ... ... …více»
|
![]() |
14. 11. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Minihamburgery : 1. z droždí, cukru, trochy vody a lžíce mouky připravíme kvásek a necháme vyběhnout
2. do kvásku zamícháme zbytek mouky, vejce, nakrájenou cibuli, olivový olej a sůl
3. z hotového těsta vytvaruj ... …více»
|