Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 24.01. 2025
Dnes má svátek Milena
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Zapékané roštěnky s křenem a se sýrem

Zapékané roštěnky s křenem a se sýrem
13. 11. 2007 Hovězí maso +++_______
Příprava receptu Zapékané roštěnky s křenem a se sýrem: Roštěnky omyjeme, naklepeme, na okrajích nařízneme, osolíme, opepříme a ochutíme koriandrem a necháme je odležet v oleji. Do rozpálené pánve vložíme roštěnky a z každé strany je asi 2 minuty restujeme ... …více»

Svíčková ve slaném těstě

Svíčková ve slaném těstě
13. 11. 2007 Hovězí maso +++++_____
Příprava receptu Svíčková ve slaném těstě : 1. V robotu zpracujte sůl, bílky a asi 170 ml vody. Postupně zapra- cujte mouku. Těsto vyjměte a rukama trochu propracujte – má být tužší a nelepit. Utvořte z něj jakousi kostku, zabalte ji ... …více»

Hovězí proužky s chilli a bazalkou

Hovězí proužky s chilli a bazalkou
12. 11. 2007 Hovězí maso ++________
Příprava receptu Hovězí proužky s chilli a bazalkou : 1. Do masa vmasírujte lžíci oleje, osolte opepřete. Rozpalte těžkou grilovací pánev a zprudka na ní opečte maso. Měly by stačit dvě až čtyři minuty po každé straně; záleží na tom, jak chcete mít hově ... …více»

Svíčková debrecínská

Svíčková debrecínská
12. 11. 2007 Hovězí maso +++_______
Příprava receptu Svíčková debrecínská: Odleželé maso odblaníme a osolíme. Polovinu špeku rozkrájíme, rozpustíme a zpěníme na něm nakrájenou cibuli. Pak zaprášíme sladkou paprikou, přidáme mletý kmín a protlak, promícháme, vložíme maso, tro ... …více»

Náplň picadillo do paprik

Náplň picadillo do paprik
12. 11. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Náplň picadillo do paprik: Na másle lehce opečeme oloupané mandle, vyjmeme je a v tuku opečeme mleté maso dohněda. Přidáme drcený česnek a ostatní přísady i s mandlemi a mírně dusíme asi 25 minut, až se tekutina vysmahne. Po v ... …více»
 

Náplň z mletého hovězího masa

Náplň z mletého hovězího masa
12. 11. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Náplň z mletého hovězího masa : Na pánvi na mírném ohni vysmažíme nadrobno nakrájenou slaninu, až přestane prskat, a osmahneme na ní drobně sekanou cibuli. Přidáme mleté hovězí a prudce opečeme, až maso rovnoměrně ztratí růžovou bar ... …více»

Zálesácké roštěnky

Zálesácké roštěnky
12. 11. 2007 Hovězí maso ++-_______
Příprava receptu Zálesácké roštěnky: Roštěnky naklepeme, na okrajích nařízneme,osolíme a posypeme roztlučeným pepřem a 2 zrnky jalovce.Obalíme plátky slaniny,položíme na alobal a dobře zabalíme.Pečeme na roštu nad ohněm nebo v horkém pop ... …více»

Holandské bifteky

Holandské bifteky
12. 11. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Holandské bifteky: Maso osolíme, opepříme po obou stranách. Rozpustíme na pánvi máslo, jakmile přestane pěnit, vložíme do něho maso. Při pečení stále masem pohybujeme a obracíme dvěma lžícemi, aby šťáva nevytekla. Chcem ... …více»

Hovězí špejle s brambory

Hovězí špejle s brambory
12. 11. 2007 Hovězí maso ++-_______
Příprava receptu Hovězí špejle s brambory: Maso nakrájíme na kostky, osolíme a okořeníme. Papriku zbavíme jádřinců, trochu napaříme a rozdělíme na souměrné čtverce. Rajčata a cibule nakrájíme na kolečka asi 5 mm silná. Na špejli střídavě navlé ... …více»

Hovězí guláš s černým pivem

Hovězí guláš s černým pivem
12. 11. 2007 Hovězí maso ++++-_____
Příprava receptu Hovězí guláš s černým pivem: Na oleji (nebo na sádle) osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso, okořeníme solí a pepřem a opečeme. Poté posypeme paprikou, promícháme a podlijeme trochou vody a černý ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !