![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
9. 07. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pašerácký guláš: Hovězí maso omyjeme a nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme, nasekáme najemno a osmažíme na rozpáleném sádle. Přidáme maso, prudce orestujeme, zaprášíme paprikou, zpěníme, přidáme sůl, kmín, pepř, majo ... …více»
|
![]() |
9. 07. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Smažená roštěnka s česnekem: Roštěnec omyjeme nakrájíme na 4 plátky, naklepeme, na krajích nařízneme, potřeme česnekem, osolíme a necháme nejméně 2 hodiny odležet v chladničce. Odleželou roštěnku obalíme v mouce, rozšlehaných vej ... …více»
|
![]() |
17. 06. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Biftek na šlavěji: Omyté a osušené hovězí maso nakrájíme na plátky vysoké asi 3 cm, lehce je naklepeme, osolíme a posypeme sušenou šalvějí. Pak je na rozpáleném másle opečeme z každé strany asi 5 minut. Bifteky vyjmeme, rozdělíme …více»
|
![]() |
17. 06. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Biftek na pepři: Omyté a osušené plátky mírně naklepeme, osolíme a z obou stran obalíme v mletém pepři, který k masu hodně přitiskneme, aby při další úpravě neopadal. Takto připravené bifteky prudce opečeme na rozpáleném sádle …více»
|
![]() |
17. 06. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Zapečené roštěnky s překvapením: Omyté a osušené roštěnky důkladně rozklepeme z obou stran, osolíme a opepříme. Na polovině másla krátce osmahneme na kostičky nakrájenou šunku a brambory, osolíme, opepříme, vmícháme vejce a necháme je …více»
|
![]() |
15. 06. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Uherská roštěná: Omyté a osušené hovězí plátky po obvodu mírně nakrojíme, z obou stran naklepeme, osolíme a opepříme. Na pánvi rozpálíme lžíci sádla a roštěnky na něm prudce opečeme po obou stranách a vyjmeme. K výpeku přidáme …více»
|
![]() |
15. 06. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Svíčková na Madeiře: Omyté hovězí maso prošpikujeme nudličkami slaniny a na rozpáleném másle ze všech stran prudce opečeme. Přidáme očištěnou a hrubě nakrájenou zeleninu, sůl, koření a citrónovou kůru. Podlijeme trochou vody …více»
|
![]() |
15. 06. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Husarská svíčková: Omyté a osušené hovězí maso potřeme solí, paprikou, obalíme jej plátky anglické slaniny a ovážeme nití. Takto připravené maso necháme alespoň 30 minut odležet. Mezitím si na másle osmahneme drobně nakrájenou cibuli …více»
|
![]() |
15. 06. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Minutková roštěná: Omyté a osušené hovězí plátky naklepeme, osolíme, opepříme a pokapeme olejem. Přeložíme je na půlku, vložíme do misky a necháme v chladničce do druhého dne rozležet. Druhý den rozpálíme pánev na sucho …více»
|
![]() |
15. 06. 2007 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí maso po řecku: Hovězí maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na nudličky. Na rozpáleném oleji prudce orestujeme ze všech stran, přidáme hořčici, koření, sójovou omáčku, rozsekané feferonky, oříšky a čalamádu. Vše promícháme …více»
|