Velký roční horoskop na rok 2025Velký roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Jarní prázdniny 2025 – termínyJarní prázdniny 2025 – termíny
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 22.01. 2025
Dnes má svátek Slavomír
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Hovězí řízky naruby s cibulí

Hovězí řízky naruby s cibulí
24. 08. 2007 Hovězí maso +_________
Příprava receptu Hovězí řízky naruby s cibulí: Hovězí maso propícháme nožem (nenaklepáváme!!), potřeme solí s česnekem a opepříme. Obalíme nejdříve ve strouhance a poté ve vajíčku a zprudka osmažíme. Do pekáčku položíme kolečka cibule, na ní plátk ... …více»

Kujfeta

Kujfeta
24. 08. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kujfeta: Zpěníme cibulku do zlatova a po vychladnutí ji zamícháme do mletého masa. Okořeníme: sůl, pepř, Aromat Knorr, pálivá paprika (kořením nešetříme). Nakonec přidáme vejce (pro labužníky můžeme přidat i ... …více»

Bylinková roláda z hovězího s cuketovými nudlemi

Bylinková roláda z hovězího s cuketovými nudlemi
24. 08. 2007 Hovězí maso +++++-____
Příprava receptu Bylinková roláda z hovězího s cuketovými nudlemi: Z mouky, vajíček, 2 lžic Olivového oleje Bertolli Classico a špetky soli si vymíchejte nebo vyšlehejte dohladka těsto, které zabalte do fólie a nechte hodinu odpočinout v ledničce. Podélně si rozřízně ... …více»

Bifteky na víně šéfkuchaře lípy

Bifteky na víně šéfkuchaře lípy
24. 08. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Bifteky na víně šéfkuchaře lípy: Maso lehce naklepeme, osolíme, opepříme a opečeme po obou stranách na rozpáleném oleji, asi 8 minut. Když bifteky dopékáme přidáme na plátky nakrájenou cibuli. Bifteky vyndáme. Na druhé pánvi podusím ... …více»

Rychlá hovězí svíčková

Rychlá hovězí svíčková
24. 08. 2007 Hovězí maso +++++-____
Příprava receptu Rychlá hovězí svíčková : V papiňáku (tlakovém hrnci) si na oleji krátce opečeme maso po všech stranách. Maso se tak uzavře a bude krásně šťavnaté. Pak jej vyjmeme a na tom samém tuku si orestujeme nakrájenou (nebo postrouhano ... …více»
 

Maso na moravance

Maso na moravance
24. 08. 2007 Hovězí maso ++++++++__
Příprava receptu Maso na moravance : Plátky masa lehce naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme nejdříve ve strouhance a potom ve vajíčku. Lehce osmažíme z obou stran na rozpáleném oleji a přendáme do pekáčku. Podlijeme trochou vody. Troub ... …více»

Boloňský rýžový hrnec

Boloňský rýžový hrnec
24. 08. 2007 Hovězí maso ++++++++++
Příprava receptu Boloňský rýžový hrnec : V tlakovém hrnci na oleji opečeme osolené mleté maso, přidáme k němu na kolečka nakrájenou cibuli, propranou rýži, koření a protlak, zalejeme Knorr zeleninovým vývarem (může být z kostky) uzavřeme a d ... …více»

Divokej mrkváč

Divokej mrkváč
24. 08. 2007 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Divokej mrkváč: Maso naklepeme, osolíme a opepříme. Naskládáme do pekáčku. Poklademe kolečky cibule. Nahoru nasypeme nahrubo nastrouhanou mrkev. Majonézu Light Hellmann´s zředíme vodou a zalijeme s ní maso. Dáme do s ... …více»

Roštěná s paprikou

Roštěná s paprikou
24. 08. 2007 Hovězí maso ++++++++++
Příprava receptu Roštěná s paprikou: Maso osolíme, opepříme a obalíme v mouce. V horkém oleji opékáme roštěnky asi 6 minut, až zhnědnou. Několikrát je obratíme. Přidáme Ramu, vývar a dusíme na mírném ohni. Omyté papriky rozkrojíme na čtv ... …více»

Hovězí na divoko

Hovězí na divoko
24. 08. 2007 Hovězí maso ++++______
Příprava receptu Hovězí na divoko: Na rozškvařené slanině podusíme celer nakrájený na malé kostičky, vložíme obsah z konzerv, zalijeme vodou, přidáme hořčici a krátce povaříme. Zalijeme Ramou a necháme přejít varem. Dochutíme solí a ci ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !