![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
9. 02. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Sladkokyselé masové nudličky: Maso nakrájíme na tenké nudličky. Oloupeme cibuli s česnekem. Cibuli nakrájíme na tenká kolečka, česnek nasekáme. Papriky, naťové cibulky, cuketu, čínské zelí i mrkev očistíme. Slijeme nálev z bambuso ... …více»
|
![]() |
9. 02. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zeleninový kotlík s hovězím: Maso nakrájíme na 1/2 cm plátky a zprudka z obou stran osmažíme na rozpáleném oleji. Osmažené plátky vložíme do hrnce.
Připečenou šťávu zředíme trochou vody, přidáme koření, masox a nalijeme ji na ma ... …více»
|
![]() |
7. 02. 2009 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pepřový steak Mignon: Každý steak osolte a oviňte plátkem prosciutta. Zajistěte párátkem.
V hluboké pánvi rozehřejte olej na vysokou teplotu. Steaky opékejte 4 až 5 minut po každé straně. Přesuňte je na talíř, přikryjte a ... …více»
|
![]() |
7. 02. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zapečená roštěná s ledvinkami: Ve velkém kastrolu zahřejte olej na vysokou teplotu. Maso a ledvinky opékejte 3 až 4 minuty, dokud nezhnědnou. Přidejte cibuli s česnekem a asi 5 minut je poduste do změknutí.
Poprašte moukou a minu ... …více»
|
![]() |
7. 02. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Zálesácký guláš s fazolemi: Uvaříme si fazole, které jsme na jeden den namočili do vody. Uvaříme si i houby. Pokud k vaření používáme sušené, nesmíme je také zapomenout namočit.
Hovězí maso omyjeme a nakrájíme na kostky. V hr ... …více»
|
![]() |
6. 02. 2009 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Roštěnky se smetanou a hlívou: Plátky masa naklepejte, důkladně opepřete a potřete olejem. Litinovou pánev rozpalte, zakápněte trochou oleje a zprudka opečte steaky, minutu po každé straně. Pak opékejte ještě několik minut podle to ... …více»
|
![]() |
5. 02. 2009 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pikantní svíčkové řezy na roštu se zeleným pepřem: Z hovězí svíčkové nakrájíme 100 - 150 g porce a vložíme do připravené marinády z ostatních surovin (kromě soli) alespoň na 1 hodinu. Pak maso z nálevu vyjmeme, srovnáme na grilovací rošt a po každé st ... …více»
|
![]() |
5. 02. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Medová svíčková se smetanovou omáčkou: Víno nalijeme do kastrůlku a necháme chvíli povařit. Přidáme med, sůl, čerstvě namletý pepř a vegetu. Vše krátce povaříme. Do vychladlé marinády vložíme plátky osolené a opepřené svíčkové a necháme mi ... …více»
|
![]() |
5. 02. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí se sladkými bramborami: Maso očistíme a nakrájíme na kostky, cibuli nakrájíme na drobno. Do litinového kotlíku dáme rozehřát olej a na něm osmahneme cibuli, poté maso, když se maso opeče, přidáme papriku, pepř, tymián a kost ... …více»
|
![]() |
5. 02. 2009 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Hovězí s česnekovou omáčkou: Kraje roštěnky nařízneme, aby se maso při pečení nezkroutilo. Naklepané plátky masa potřeme rozetřeným česnekem a poprášíme moukou. Osolíme, opepříme a na oleji roštěnky opékáme z každé strany asi 5 m ... …více»
|
Soutěž o Frosch Bio Spiritus čističe skel a Čistič vodního kamene. |
![]() |
Vyhrajte chytrou kulmu od společnosti Philips a užijte si styling bez námahy! |
![]() |
Soutěžte a vyspěte se do růžova v letním pyžamu Lisca. |
![]() |
Soutěž o rozmarýnový revitalizační šampon a kondicionér Weleda. |
![]() |
Soutěž o balíčky toho nejlepšího na letní zavařování zn. Labeta. |
![]() |
Soutěž o vstupenky na Bezva Fest – největší rodinnou festivalovou tour v Česku. |
![]() |