Velký roční horoskop na rok 2025 | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Hrajte s námi SUDOKU online ! | Jarní prázdniny 2025 – termíny |
12. 01. 2009 Hovězí maso
Příprava receptu Biftečky plněné nivou a pažitkou: Do svíčkových plátků uděláme ostrým nožem otvory, které vyplníme kouskem nivy a nadrobno nasekanou pažitkou. Osolíme, opepříme, každý obalíme plátkem slaniny, spíchneme párátkem nebo nití a prudce osm ... …více»
|
12. 01. 2009 Hovězí maso
Příprava receptu Biftečky se šunkou a křenem: Maso lehce hřbetem ruky neklepeme, osolíme, opepříme a opečeme po obou stranách na oleji. Vyjmeme a ve výpeku opečeme plátky šunky (rozřízneme je napůl). Maso na talíři polijeme zahřátým kečupem, pokl ... …více»
|
12. 01. 2009 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Bifteky s nivou: Plátky masa lehce naklepeme, osolíme, opepříme, pokapeme olejem a necháme alespoň hodinu odležet. Pak je pečeme na oleji se sádlem po každé straně 4-5 minut. Mezitím utřeme nivu s máslem a nesakanou z ... …více»
|
11. 01. 2009 Hovězí maso
Příprava receptu Vaječná omeleta plněná hovězím masem: Hovězí maso jemně nakrájíme a umeleme na masovém strojku. Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme jemně rozsekanou cibulku a rozetřený česnek, jemně rozsekanou zelenu petržel a maso, směs okořeníme a troch ... …více»
|
7. 01. 2009 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Bifteky Troisgros: Hovězí morek namočte přes noc do misky se studenou vodou.
Víno přiveďte k varu a zredukujte na polovinu.
Bifteky osolte a opepřete.
Na pánvi rozpusťte 40 g másla. Jakmile bude mít lehce zlatavou ba ... …více»
|
6. 01. 2009 Hovězí maso
Příprava receptu Pečený bůček s cibulkami: Do pekáčku nebo zapékací mísy vložíme celý uzený bůček, který obložíme dokola omytými malými cibulkami. Červené víno rozmícháme s brusinkovou marmeládou a touto směsí bůček s cibulkami v pekáčku zalij ... …více»
|
6. 01. 2009 Hovězí maso
Příprava receptu Dušená hovězí kýta se zeleninou: Oloupanou a omytou cibuli nakrájíme na kostičky a orestujeme ji dozlatova na rozpáleném tuku. Pak k ní přidáme protlak, víno, zalijeme vývarem a rozmícháme. Přidáme maso nakrájené na kostky, koření a ... …více»
|
5. 01. 2009 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Frankfurtská pečeně s klobásou : Maso naklepeme, osolíme a opepříme. Tenké libové párky rozpůlíme a ještě rozřízneme napříč. V každém plátku masa nařízneme nožem otvory a kousky klobásy jimi do poloviny protáhneme. Potom plátky potře ... …více»
|
5. 01. 2009 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Italské risolety: Do kastrolku nalijeme olej, přidáme k němu jemně rozsekané cibule, trochu ji podusíme, poté ke směsi přidáme protlak z rajčat, cukr, sůl, pepř, citrónovou šťávu, vařené hovězí maso, rozsekané nebo uml ... …více»
|
4. 01. 2009 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Nadívaná panenka se špenátem: Ze svíčkové odkrojíme oba tenčí konce masa, aby vznikl váleček, který podélně rozřízneme, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme lisovaným česnekem smíchaným s olivovým olejem. Špenát posekáme a osmah ... …více»
|
Vyhrajte hřeben, čelenku a čokoládové perly od pohádky Zlatovláska. |
Soutěž o historickou detektivku Smrt na parníku. |
Soutěž o poukázky na nákup do prodejen Lidl. |
Soutěž o jídelníček na míru od fitness trenéra. |
Soutěž o přírodní doplněk stravy Sarapis Soja pro psychickou pohodu. |
Soutěž o balíky s ochutnávkou zakysaného mléčného Skyru. |
Soutěž o balíček vitamínů Rapeto pro udržení dobrého zdraví. |
Soutěž o cestovní sadu napařovače a odstraňovače žmolků SteamOne. |