![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
3. 01. 2009 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Burgundské masové fondue: Na stůl rozestavíme již hotové koupené omáčky, talířek s rozkrájenými okurkami a mističku s cibulkami. Zapálený vařič dáme do středu stolu a na něj postavíme již rozehřátý olej v misce nebo kotlíku. ... …více»
|
![]() |
3. 01. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tien kuličky s ananasem a pepřem: Rozemleté hovězí maso promícháme s vejcem, maizenou, pepřem a červeným vínem. Necháme půl hodiny v chladu odpočinout a pak vytvarujeme malé kuličky. Šťávu z ananasového kompotu scedíme, promícháme s m ... …více»
|
![]() |
3. 01. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Anýzové hovězí fondue maso: Vejce promícháme se solamylem, solí a rozemletým anýzem. Maso nakrájíme na hranolky a obalíme v těstíčku. Necháme odpočinout v chladu. Asi 200 g čínského zelí rozebereme, listy rozkrájíme na větší čtv ... …více»
|
![]() |
3. 01. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Provensálské fondue: Maso nakrájíme na plátky – sousta. Osolíme, opepříme a promícháme s olejem. Přidáme nepatrně tabaska nebo chilli a rozdělíme každý druh masa zvlášť do předem připravených misek. Necháme chvíli v chlad ... …více»
|
![]() |
3. 01. 2009 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Přátelské masové fondue: Maso a játra nakrájíme na tenké plátky, maso osolíme a oboje opepříme. Rozdělíme do misek a navrch urovnáme na nudličky nakrájenou slaninu. Upravíme na stůl zároveň s omáčkami a plátky veky nebo toast ... …více»
|
![]() |
3. 01. 2009 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Chalupářská pochoutka se sýrem: Misku vytřeme česnekem, nalijeme do ní víno a přidáme rozstrouhané sýry. Přidáme v trošce vína rozmíchaný solamyl a zahříváme při stálém míchání až vznikne hladká sýrová hmota. Potom ji okořeníme, pro ... …více»
|
![]() |
2. 01. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Košíčky plněné žampionovou smaženicí: Hovězí a vepřové maso umeleme, osolíme, opepříme, promícháme s vejcem a majoránkou a podle potřeby zahustíme strouhankou nebo ovesnými vločkami. Ze směsi formujeme košíčky tak, že do koulí vytlačíme l ... …více»
|
![]() |
2. 01. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí žebro vařené s houbovou omáčkou: Hovězí žebro nakrájíme na 5 porcí po 250 g, dáme vařit do vody zároveň s kořením a solí. Z másla a mouky připravíme jíšku, zalijeme vývarem z žebra, přivedeme do varu, zjemníme smetanou. Houby dobře o ... …více»
|
![]() |
2. 01. 2009 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Guláš Radegast: Nakrájenou cibuli dáme restovat na tuk dozlatova. Potom přidáme papriku a mírně zalijeme vodou. Přidáme maso nakrájené na kostky, česnek, sůl, kmín, pepř a dusíme. Když je maso vyrestované, do tuku za ... …více»
|
![]() |
2. 01. 2009 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Hovězí guláš se žampióny: Na dvou třetinách tuku osmažíme nadrobno nakrájenou cibuli dozlatova a v závěru přidáme mletou sladkou papriku. Přidáme na kostky nakrájené maso, za stálého míchání rychle osmahneme, dáme kmín, rajčat ... …více»
|
Soutěž o Frosch Bio Spiritus čističe skel a Čistič vodního kamene. |
![]() |
Vyhrajte chytrou kulmu od společnosti Philips a užijte si styling bez námahy! |
![]() |
Soutěžte a vyspěte se do růžova v letním pyžamu Lisca. |
![]() |
Soutěž o rozmarýnový revitalizační šampon a kondicionér Weleda. |
![]() |
Soutěž o balíčky toho nejlepšího na letní zavařování zn. Labeta. |
![]() |
Soutěž o vstupenky na Bezva Fest – největší rodinnou festivalovou tour v Česku. |
![]() |