![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
13. 09. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jemné hovězí medailonky: Cibuli orestujeme, přidáme med, červené víno, tymián, koření a při mírné teplotě asi 45 minut necháme probublávat. Dochutíme solí, pepřem a octem. Nasekané houby podusíme na lžíci másla, přidáme rozd ... …více»
|
![]() |
13. 09. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Dušené hovězí na rajčatech: Očištěné hovězí maso nakrájíme na menší kousky, nasucho je opečeme. Potom posolíme, poprášíme moukou a mírně podlijeme vodou, dusíme. Při dušení mírně podléváme vodou. K téměř měkkému masu přidáme nad ... …více»
|
![]() |
13. 09. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Šunkové závitky se zeleninou: Maso naklepeme, cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na plátky, polévkovou zeleninu nasekáme. Na každý plátek masa položíme kousek šunky. Cibuli, česnek, pór, majoránku, líbeček, pepř a sůl smícháme, ... …více»
|
![]() |
13. 09. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roláda s houbovou nádivkou: Maso naklepeme na tenko. Očistíme žampiony a nakrájíme je na plátky. Slaninu nakrájíme a osmáhneme na 1 lžíci oleje, přidáme žampiony a 3 minuty opékáme, potom odstavíme. Oloupanou cibuli nakrájíme a ... …více»
|
![]() |
13. 09. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Vídeňská špička: Maso opláchneme studenou vodou, osolenou vodu s pepřem přivedeme k varu, neoloupanou cibuli překrojíme, napícháme do ní hřebíčky a s masem a bokovým listem vaříme ve vodě. Prvních 20 minut sbíráme pěn ... …více»
|
![]() |
13. 09. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Flambovaný steak s pepřem: Řezy opláchneme ve studené vodě, pořádně osušíme, zbavíme kůžičky a tučné okraje nařízneme. Po obvodu svážeme řezy nítí, aby si zachovaly tvar. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky. Pepř roztlučeme ... …více»
|
![]() |
12. 09. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řezy ze svíčkové po myslivecku: Příprava masa:
Na porci podáváme zpravidla 2 řezy. Asi 3 dny před úpravou řezy jemně naklepeme, opepříme, po obvodu ovážeme nití tak, aby měly původní tvar, potřeme olejem a necháme proležet. Před po ... …více»
|
![]() |
12. 09. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Řezy svíčkové: Na porci podáváme zpravidla 2 řezy. Asi 3 dny před úpravou řezy jemně naklepeme, opepříme, po obvodu ovážeme nití tak, aby měly původní tvar, potřeme olejem a necháme proležet. Před podáváním je zprud ... …více»
|
![]() |
11. 09. 2008 Hovězí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Zeleninové karbanátky s červenou řepou: Omyté maso umeleme, osolíme a přidáme usekanou cibulku a utřený česnek. Do masové směsi přidáme celé vejce, trochu studené vody a důkladně propracujeme. Zeleninu mírně podlijeme a dusíme doměkka. Měkk ... …více»
|
![]() |
11. 09. 2008 Hovězí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Pařížské řezy ze svíčkové s omáčkou:
Příprava masa:
Na porci podáváme zpravidla 2 řezy. Asi 3 dny před úpravou řezy jemně naklepeme, opepříme, po obvodu ovážeme nití tak, aby měly původní tvar, potřeme olejem a necháme proležet. Pře ... …více»
|
Soutěž o Frosch Bio Spiritus čističe skel a Čistič vodního kamene. |
![]() |
Vyhrajte chytrou kulmu od společnosti Philips a užijte si styling bez námahy! |
![]() |
Soutěžte a vyspěte se do růžova v letním pyžamu Lisca. |
![]() |
Soutěž o rozmarýnový revitalizační šampon a kondicionér Weleda. |
![]() |
Soutěž o balíčky toho nejlepšího na letní zavařování zn. Labeta. |
![]() |
Soutěž o vstupenky na Bezva Fest – největší rodinnou festivalovou tour v Česku. |
![]() |