Vložil: | Vikitorie |
Porcí: | 4 |
Doba přípravy: | 100 min |
Hodnocení: |
|
Počet hodnocení: | 39 |
|
|
Použité suroviny receptu Dušené hovězí maso se slaninou a cibulí:
750g zadního hovězího nebo hovězí plece
| 350 - 400g anglické slaniny
| 500g cibule
| pepř, sůl
| troška oleje
Postup přípravy receptu Dušené hovězí maso se slaninou a cibulí:
Hovězí maso nakrájíme na plátky, nakrojíme po stranách a jemně naklepeme. Máme- li anglickou slaninu v celku, nakrájíme též na plátky, nebo zakoupíme již krájenou, cibuli pokrájíme na kolečka. Do velkého kastrolu dáme trochu oleje a tvoříme vrstvy osoleného a opepřeného masa, anglické slaniny a cibule. Vše společně dusíme doměkka, případně trochu podléváme.
Jako příloha jsou vhodné brambory, bramborové knedlíky, nebo rýže.
Fotky receptu Dušené hovězí maso se slaninou a cibulí:
Fotky vložil: Vikitorie,Marci7,BADAČA,alenab,hanina51,Nandiči