Květina Vánoc - Vánoční hvězda | Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 | Vánočka - nejoblíbenější recepty | Hrajte s námi SUDOKU online ! |
14. 08. 2008 Jehněčí maso
Příprava receptu Jehněčí kotletky v cibulovém těstíčku: Kotletky nasolíme a necháme odležet. Těstíčko si připravíme z jemně nakrájené cibule, vajec, mouky a vína. Okořeníme solí a špetkou zázvoru. Kotletky pomoučníme a obalené v těstíčku smažíme na pánvi a ... …více»
|
13. 08. 2008 Jehněčí maso
Příprava receptu Jehněčí na česneku se špenátem: Maso očistíme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na půlměsíčky, česnek oloupeme. Maso dáme s půlkou cibule a třemi stroužky česneku péct. Brambory oloupeme a uvaříme. Druhou půlku cibule nakrájíme na drobno ... …více»
|
12. 08. 2008 Jehněčí maso
Příprava receptu Grilovaná jehněčí kýta marinovaná v čerstvém česneku: Do misky vymačkáme šťávu z celého citrónu, přidáme čerstvý tymián a nešetříme ani rozmarýnem. Mladé maso vstřebá všechny tyto chutě skvěle. Pak přidáme asi 4 lžíce olivového oleje a okořeníme solí a p ... …více»
|
10. 08. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Irský kotlík: Nakrájené zelí posolíme, prsty promneme a necháme
30 minut odležet. Do kastrolu se silným dnem naskládáme na dno vrstvu zelí a na něj rozložíme osolené a opepřené kousky jehněčího masa.
Maso posype ... …více»
|
10. 08. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kotletky s cukrovou kůrkou: 1. Obalte maso. Předehřejte gril na vysokou teplotu. Mezitím osolte a opepřete maso; cukr nasypte na talíř. Kotlety potřete hořčicí, posypte lístky rozmarýnu a poté obalte v cukru.
2. Nakrájejte bram ... …více»
|
8. 08. 2008 Jehněčí maso
Příprava receptu Jehněčí na sardeli: 150 g másla utřeme se sardelkami nebo sardelovou pastou. Do pekáče nakrájíme na plátky zbytek másla, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, na dno vložíme křížem špejle a na ně položíme maso masitou část ... …více»
|
7. 08. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Pečená jehněčí kýta s ančovičkami, pomerančem a rozmarýnem: 1. Kýtu ostrým nožem dvanáctkrát křížem nakrojte. Do zářezů vtlačte ančovičky a lístky rozmarýnu. Pomerančovou kůru smíchejte s olejem a směsí potřete kýtu. Opepřete, zakryjte a dejte na hodinu do chl ... …více»
|
7. 08. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Navarin, dušené maso v zelenině: 1. Ve velkém kastrolu na lžíci rozehřátého oleje opečte plátky masa.
2. Přesuňte je na talíř a kastrol vytřete. Přijde do něj všechna zelenina kromě jarních cibulek; osolte ji a zalijte vařící vo ... …více»
|
6. 08. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí krokety: Troubu předehřejeme na 180 °C. Smícháme všechny přísady, aby vznikla kompaktní směs. Z připravené směsi tvarujeme krokety, ty dáme na plech, vsuneme do střední části trouby a pečeme z každé strany 6-8 ... …více»
|
5. 08. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí s citronem: 1. Troubu předehřejte na 200, horkovzdušnou na 180 °C. Do masa udělejte ostrým nožem klínky a do těch vsuňte stroužky česneku (neoloupané se nespálí). Pak jehněčí potřete směsí bylinek, sol ... …více»
|