Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Pátek 22.11. 2024
Dnes má svátek Cecílie
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí s bylinkovou kůrkou

Jehněčí s bylinkovou kůrkou
6. 07. 2008 Jehněčí maso ++++-_____
Příprava receptu Jehněčí s bylinkovou kůrkou: Očištěné maso osolíme a přelijeme citrónovou šťávou. Bylinkové těstíčko si připravíme ze směsi nasekané petrželky, hořčice, másla, špetky rozmarýnu, prolisovaného česneku , soli, pepře, strouhanky a b ... …více»

Jehněčí kotlety zapékané

Jehněčí kotlety zapékané
6. 07. 2008 Jehněčí maso +_________
Příprava receptu Jehněčí kotlety zapékané: Kotlety částečně odkostíme, nasekneme blány, mírně naklepeme a osolíme. Naskládáme je do vymaštěného pekáčku a ve vyhřáté troubě na 220°C je prudce zapečeme 8-10 minut. Žloutky rozmícháme se smetanou, ... …více»

Pikantní jehněčí guláš

Pikantní jehněčí guláš
6. 07. 2008 Jehněčí maso +++_______
Příprava receptu Pikantní jehněčí guláš: Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na oleji. Přidáme na kostky nakrájené maso, mírně posolíme, zaprášíme mletou červenou paprikou, přidáme prolisovaný česnek, rajský protlak, chilli papričky, podlij . ... …více»

Jehněčí po římsku

Jehněčí po římsku
6. 07. 2008 Jehněčí maso +++_______
Příprava receptu Jehněčí po římsku: Ve velké pánvi rozehřejte olej a máslo. Přidejte pokrájené jehněčí maso a za častého míchání smažte 4-5 minut, dokud po všech stranách nezhnědne. V hmoždíři rozmělněte na hladkou pastu česnek tymián . ... …více»

Rozmarýnová jehněčí kýta

Rozmarýnová jehněčí kýta
3. 07. 2008 Jehněčí maso +++++_____
Příprava receptu Rozmarýnová jehněčí kýta: Jehněčí kýtu dobře očistíme, potřeme kořením a hořčicí, vložíme do pekáče, pokapeme olejem a vložíme do horké trouby. Podléváme červeným vínem. Oloupaná rajčata a cibuli nakrájíme na kostičky a 20 min ... …více»
 

Jehněčí kotlety s grepovým karamelem

Jehněčí kotlety s grepovým karamelem
25. 06. 2008 Jehněčí maso +++++_____
Příprava receptu Jehněčí kotlety s grepovým karamelem: Očištěné kotlety osolíme, okořeníme najemno nasekanou rozmarýnou a pepřem, opečeme je na pánvi na oleji a udržujeme v teple. Na jiné pánvi necháme za stálého míchání rozpustit cukr s červeným vínem, p ... …více»

Australská jehněčí kýta na rozmarýnu

Australská jehněčí kýta na rozmarýnu
24. 06. 2008 Jehněčí maso ++________
Příprava receptu Australská jehněčí kýta na rozmarýnu : Nakrájet česnek na klínky. Nožíkem naříznout do masa šikmé malé otvory a zastrkat do nich česnek. Položit maso na hlubší zapékací mísu a osolit ze všech stran. V misce našlehat metlou olej, kůru, š ... …více»

Nadívaná jehněčí plec

Nadívaná jehněčí plec
22. 06. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Nadívaná jehněčí plec: Veku nakrájíme na kostičky a zvlhčíme mlékem, vymačkáme a smícháme s nadrobenou nakrájenou petrželkou, bazalkou a prolisovaným česnekem. Osolíme, opepříme, přidáme muškátový květ, žloutky a promícháme ... …více»

Jehněčí na rozmarýně

Jehněčí na rozmarýně
22. 06. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí na rozmarýně: Nejdříve jehněčí kýtu omyjeme. Na plátky nakrájíme česnek a spolu s rozmarýnem a chilli papričkou jím prošpikujeme kýtu. Takto připravené maso ještě, podle chuti, opepříme a podlijeme. Jehněčí vložíme ... …více»

Masíčko s chlebovou kůrkou

Masíčko s chlebovou kůrkou
22. 06. 2008 Jehněčí maso +++_______
Příprava receptu Masíčko s chlebovou kůrkou: Brambory dáme vařit na 20 minut ve slupce, potom je oloupeme a nakrájíme na čtvrtky. Toustový chleba rozsekáme elektrickým šlehačem, kousky nasypeme na pečící plech a při 200 st. na sucho opečeme asi ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !