Květina Vánoc - Vánoční hvězdaKvětina Vánoc - Vánoční hvězda Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Vánočka - nejoblíbenější receptyVánočka - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Recepty
Kategorie
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 25.11. 2024
Dnes má svátek Kateřina
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Jehněčí maso dušené na kmíně

Jehněčí maso dušené na kmíně
9. 09. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí maso dušené na kmíně: V kastrolu na tuku osmahneme drobně nakrájenou cibuli, rozetřený česnek a kmín, přidáme jehněčí maso nakrájené na špalíčky, osolíme a po všech stranách rychle opečeme. Potom maso podlijeme vývarem a a ... …více»

Jehněčí na cibulce

Jehněčí na cibulce
6. 09. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí na cibulce: Maso nakrájíme na nudličky a smočíme v připravené směsi z rozšlehaného bílku, kukuřičné moučky, vína a špetky soli. Jehněčí necháme asi 30 minut uležet. Ve woku rozpálíme olej, vložíme maso a ze vš ... …více»

Orientální jehněčí maso

Orientální jehněčí maso
4. 09. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Orientální jehněčí maso: Olej nalijeme do woku a rozehřejeme. Vmícháme zázvor a chilli. Přidáme jehněčí plátky a osmahneme 2 - 3 minuty po obou stranách, dokud nejsou hotové. Potom plátky jehněčího vyndáme. Ve woku rozehře ... …více»

Obalované jehněčí řízky s parmezánem

Obalované jehněčí řízky s parmezánem
4. 09. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Obalované jehněčí řízky s parmezánem: Mouku osolíme a opepříme. Ve směsi obalíme jehněčí řízky tak, aby jí byly rovnoměrně pokryty. Smícháme strouhanku s parmezánem a směs osolíme a opepříme. Obalíme řízky v rozšlehaných vejcích a pak ve ... …více»

Jehněčí kotlety na rozmarýnu

Jehněčí kotlety na rozmarýnu
4. 09. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí kotlety na rozmarýnu : V misce smícháme olivový olej, nasekaný rozmarýn, citronovou kůru a šťávu, sůl a pepř. Kotlety necháme ve směsi asi 10 minut marinovat. Pak je vložíme do pekáče, lžící je přelijeme marinádou a v přede ... …více»
 

Jehněčí na jogurtu

Jehněčí na jogurtu
4. 09. 2008 Jehněčí maso +_________
Příprava receptu Jehněčí na jogurtu : Ve velké pánvi rozehřejeme olej. Přidáme pokrájenou cibuli, kardamom a skořici a vše 5 minut smažíme. Přimícháme koriandr, římský kmín, kurkumu, hřebíček, mleté chilli a muškátový oříšek a vše smažíme ... …více»

Dušené jehněčí s pomerančovou omáčkou

Dušené jehněčí s pomerančovou omáčkou
2. 09. 2008 Jehněčí maso ++-_______
Příprava receptu Dušené jehněčí s pomerančovou omáčkou: Pomeranče oloupeme, kůru najemno pokrájíme, 5 minut povaříme ve vodě a scedíme. Steaky osolíme a opepříme. V předehřátém woku nebo pánvi na smažení rozehřejeme olej. Smažíme na něm steaky tak, aby na ... …více»

Dušené jehněčí na celeru a cibuli

Dušené jehněčí na celeru a cibuli
2. 09. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Dušené jehněčí na celeru a cibuli: V zapékací nádobě rozehřejeme olej. Přidáme pokrájený celer a cibulky a při mírné teplotě 5 minut smažíme. Přidáme na kousky pokrájené maso, polovinu rozmarýnu, bobkové listy a podle chuti sůl a pepř. ... …více»

Jehněčí maso s kedlubnou

Jehněčí maso s kedlubnou
30. 08. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí maso s kedlubnou : Kedlubnu očistíme a nakrájíme na hranolky. Vývar ohřejeme a kedlubnu v něm asi 10 minut podusíme. Maso okořeníme, na pánvi rozehřejeme olej a plátky masa v něm opékáme asi 3-4 minuty po obou stranách. ... …více»

Jehněčí hrnec

Jehněčí hrnec
30. 08. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí hrnec: Do nádoby vhodné pro mikrovlnku dáme olej, cibuli, česnek a pórek, přikryjeme a vlníme asi 3 minuty. Přidáme mrkev, celer, rajčata, protlak, bujónovou kostku, bobkový list a maso lehce obalené v mouce ... …více»
Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !