![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
30. 08. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí s fenyklem a pomerančem: Všechny přísady dáme do nádoby vhodné pro mikrovlnku a přikryté vlníme asi 6 minut. Zamícháme a vlníme do změknutí masa. Můžeme zahustit trochou maizeny rozmíchané s trochou vody. V tom případě vlníme ... …více»
|
![]() |
28. 08. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Roláda z jehněčí plece: Nakrájíme na kostičky rohlíky, zvlhčíme mlékem, přidáme sůl, pepř, petrželku, muškátový květ, promícháme, zalijeme rozšlehanými vejci a znovu promícháme. Odblaněné a tuku zbavené maso upravíme na plát ... …více»
|
![]() |
28. 08. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí kotletky s koriandrovou omáčkou: Lehce naklepeme kotletky, posypeme koriandrovou natí a pepřem. Zalijeme olejem a 2 lžícemi citronové šťávy a necháme rozležet. Na oleji opečeme drobně nakrájenou cibuli, nasekaný česnek, přidáme zázvo ... …více»
|
![]() |
27. 08. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí s lilkem: Jehněčí kýtu nakrájíme na kostky asi 3x3 cm. V hrnci, nejlépe se silnějším dnem maso zprudka osmahneme na oleji a přisypeme na půlkolečka nakrájenou cibuli, česnek a celer nasekáme na plátky a znova ... …více»
|
![]() |
27. 08. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí kotletky s omáčkou: Jehněčí kotlety opláchneme pod tekoucí vodou. Paličkou je naklepeme jen lehce, aby neztratily nic ze své šťavnatosti. Po obou stranách osolíme a opepříme. Změklé máslo utřeme se čtyřmi lžícemi dijonsk ... …více»
|
![]() |
26. 08. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí ražniči: Jehněčí maso (nejlépe vykostěná kotleta nebo kýta) nakrájíme (přes vlákno) na medailonky velikosti max. 3x3 cm. Přidáme sůl,
pepř, sojovou omáčku, hořčici, česnek vše důkladně promícháme a
natlačíme ... …více»
|
![]() |
23. 08. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Jehněčí s vůní slivovice: Osolené maso vložíme do pekáčku společně s cibulí nakrájenou na osminky a stroužky česneku, přidáme okapané švestky. V mističce promícháme koření, sojovku, med, slivovici, vodu a pekáček rovnoměrně za ... …více»
|
![]() |
20. 08. 2008 Jehněčí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Albánské jehněčí: Maso osolíme a osmažíme na oleji 3 min. po každé straně. Vložíme do zapékací mísy a přelijeme smetanou s rozšlehanými vejci, česnekem utřeným se solí a sekanými kapary. Zapečeme. Hotový pokrm má povrc ... …více»
|
![]() |
19. 08. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Jehněčí hřbet s pikantními fazolemi: Jehněčí hřbet si naložíme do olivového oleje s tymiánem a česnekem a 2 dny necháme v chladu marinovat. Před vlastním vařením nasekáme česnek, nakrájíme na půlky omytá cherry rajčátka, pokrájíme hráško ... …více»
|
![]() |
16. 08. 2008 Jehněčí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Kozácké jehněčí maso: Na sádle osmažíme cibuli a vyjmeme. Na stejném sádle osmahneme na kostičky nakrájené maso, osolíme, opepříme, podlijeme vodou a pod poklicí dusíme do poloměkka. Pak přidáme osmaženou cibuli, oškrábané ... …více»
|