![]() |
16. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík na šalvěji: Ve velké pánvi rozpálíme olej a osmažíme na nich kousky králíka do hněda. Osolíme a opepříme. Přidáme šalvěj, rozmarýn, víno a hořčici, vše pečlivě promícháme a porce králíka v té směsi přímo v pánvi ... …více»
|
![]() |
12. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Tibetský králík: Slaninu rozpustíme v pekáči, vložíme rozporcovaného králíka, na něj na kolečka pokrájenou cibuli, kytičku petrželky, několik zrnek pepře, bobkový list, květ a sůl. Zalijeme vývarem tak, aby maso bylo ... …více»
|
![]() |
12. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Lisabonský králík: Z uvedených surovin svaříme marinádu, ve které necháme králíka máčet 2 dny. Pak jej osušíme, protáhneme slaninou, osolíme a pečeme na rozpuštěné slanině. Při pečení jej poléváme marinádou. Šťávu zahus ... …více»
|
![]() |
12. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králičí ragú po italsku: Králíka naporcujeme a osolíme. Kořenovou zeleninu nakrájíme na plátky a zpěníme na tuku a podlijeme vývarem. Přidáme maso, posypeme zázvorem, paprikou a dusíme pod pokličkou. Z mouky a másla zhotovíme ... …více»
|
![]() |
12. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík v šouletu: Dáme vařit zvlášť kroupy a hrách. Králíka rozporcujeme, osolíme a na tuku prudce opečeme. Osmažíme cibuli, vložíme opečeného králíka a zalijeme. Přidáme česnek, pepř a majoránku a dusíme do poloměkka. ... …více»
|
![]() |
12. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík načerno po fraczouzsku: Kořenovou zeleninu osmahneme na tuku dozlatova, přidáme cukr a dusíme až zhnědne. Pak zalijeme vinným octe, přidáme celý pepř, nové koření, bobkový list a tymián. Zalijeme slepičím vývarem a dusíme. P ... …více»
|
![]() |
12. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králík na kaštanech: Upečte kaštany a dejte stranou. Poté osmažte králičí játra a dejte je do misky, kam přidejte nasekaný česnek, kaštany, ořechy, rozdrobený masový bujón a koňak nebo bílé víno. Králičí porce osmažte na ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Králičí pěna: Maso, žloutky, šťávu, koření dáme do mixeru a rozmixujem najemno. Poté mix smícháme se smetanou a zašleháme máslo. Případně dochutíme. Vznikne nadýchaná pěna. Tou naplníme cukrářský sáček a naplníme j ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2007 Králičí maso Žádné hodnocení
Příprava receptu Minutkový králík: Králičí zadek vykostíme a nakrájíme na kousky. Maso osolíme, okořeníme a opečeme na oleji. Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, rozetřený česnek, podlijeme trochou vody a dusíme doměkka. Když je maso m ... …více»
|
![]() |
11. 11. 2007 Králičí maso
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Příprava receptu Smažený králík po anglicku: Naporcovaného králíka naložíme do studené marinády na 2-3 hod. Těsně před vyjmutím si připravíme těsto z vody, mouky, oleje, soli, žloutků a nakonec ze sněhu. Smažíme v rozpáleném tuku dorůžova. ... ... …více»
|